[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yalnızlık Bitmez Bir Özlem..
Yalnızlık Bekleneni Özlemek..
Yalnızlık İnsan Oglunun Kaderi Mi ?
Yalnız Kalmayı denedim Bende CANIMDAN ÇOK SEVDİGİM İNSANDAN AYRILDIKTAN SONRA...Ama Olmadı YALNIZLIK Çare Degil..
Şimdi HAYATıma Beni Mutlu Edebilecek Sevecegim Bir Yalnızlık Melegi Bekliyorum...
Çünkü Yalnızlık Hiç Birşeye İlaç Degil....
:6: :6:YANLIZLIK COK KOTU ... AMA BILE BILE CEKMEK ZORUNDAYIM , İÇİME ATMALIYIM BUTUN SEVDALARI ,BIRAKMAMALIYIM KALBİMİ SERBEST , YIKMALIYIM BÜTÜN ANILARIMI , BİR PARÇA SEN KALMASIN YÜREĞİMDE ,...
YANLIZ KALMALIYIM ... :6:
kendini fazLa yıpratma kardesim.. bazen yaLnızLık.. herseye iLac oLabiLir..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
Yalnızlık Bitmez Bir Özlem..
Yalnızlık Bekleneni Özlemek..
Yalnızlık İnsan Oglunun Kaderi Mi ?
Yalnız Kalmayı denedim Bende CANIMDAN ÇOK SEVDİGİM İNSANDAN AYRILDIKTAN SONRA...Ama Olmadı YALNIZLIK Çare Degil..
Şimdi HAYATıma Beni Mutlu Edebilecek Sevecegim Bir Yalnızlık Melegi Bekliyorum...
Çünkü Yalnızlık Hiç Birşeye İlaç Degil....
kendi kösene cekiLir.. yaLnızLıqınLa dertLesir.. yüzLesirsin..hic kimse nin oLmadıqı yaLnız sen ve içindeki yaLnızLıqın..yaLanın yaLancıLArın.. cekip qidenLerin oLmadıqı..herseyin apacık ortada oLduqu.. sen ve içindeki insan..
bir qun eLbet bizde qüLecez.. bizide bekLicek baharLar..bizede acıcak cicekLer.. qidenLer hic biz aman unutuLmıyacak.. ama hep nefretLe hatırLanacakLar.. bu sefer duyqu deqiL.. beynimizLe hareket edicez..
SonNefesim.. iradene sahip cık.. ve cek karsına yen onu.. yen onu..!!!
Arkadasım.. seninde emeqine yüreqine saqLık...
emegıne saglık arkadasım saol
emeğine sağlık çok güzel olmuş.............