Türk Milli Takımı Türklerden Oluşur.Aurellio'ya HAYIR
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Lüksemburg ile 16 Ağustosta yapılacak özel maçın aday kadrosuna davet ettiği Mehmet Aurelio, Milli Takım Forması ile poz verdi.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aurelio, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Bu hayatımın en önemli günlerinden biri. Bana verilecek her görevi eksiksiz olarak yerine getirip, bu formanın hakkını vereceğim. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bunun bir ilk olduğunu biliyorum. Türkiyede bugüne kadar hiçbir yabancıya bu görev verilmedi ve ben sorumluluğumun bilincindeyim. ama artık kime unutmasın ki ben bir yabancı değil Türk vatandaşıyım. Benim Türk vatandaşlığına geçmemde ve Milli Takım forması giymemde yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle Fenerbahçedeki tüm arkadaşlarımdan Başkanımızdan ve hocalarımızdan çok destek gördüm. Artık bundan sonra Fenerbahçede olduğu gibi Türk Milli Takımında da görevimi en iyi şekilde yapacağım."
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Yorum: YABANCI HOCALARA KARŞI ÇIKAN FATİH HOCA AYNI HASSASİYETİ TÜRK FUTBOLCULARINI DESTEKLEYİP ONLARIN ÖNÜNÜ AÇABİLMELİ.AUROELLENİN YERİNE BİR TÜRK EVLADI OYNASA KÖTÜMÜ OLUR? ADAM İŞİNE GELMEYİNCE YARIN ÇEKER GİDER BREZİLYAYA NEREDE BUNUN TÜRKLÜĞÜ ŞİMDİYE KADAR KAÇTANE YABANCIYI TÜRK YAPTINIZ KAÇTANESİ TÜRKİYEDE YAŞIYOR TÜRK FUTBOLUNA HİZMET EDİYOR KENDİNİZİ KANDIRMAYINIZ Bence emre böleoğlu nun cezası bitince Aurelio nun yerine emre kadroya alınmalıdır. aurelio nun milli takımda oynaması beni Türk futbolunun geleceği açısından üzüyor. Zararın neresinden dönülürse kardır. İnşallah Emre oynayınca Aurelio kadrodan çıkarılır.
Selam: Türk Milli Takımı Türklerden Oluşur.Aurellio'ya HAYIR
jardel iyi bi konuya deyinmişsin elline yüregine saglık ama bak aurelio ne diyo..! artık kimse unutmasın ki ben bir yabancı değil Türk vatandaşıyım.
eyer bunun elinde t.c kimligi varsa o bi yanbancı deyildir bence aurelio milli takımımıza cok iyi bi ilac oldu bunu en kısa zamanda görecez
saygılarımla BY EFSaNe_1907
Selam: Selam: Türk Milli Takımı Türklerden Oluşur.Aurellio'ya HAYIR
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
jardel iyi bi konuya deyinmişsin elline yüregine saglık ama bak aurelio ne diyo..! artık kimse unutmasın ki ben bir yabancı değil Türk vatandaşıyım.
eyer bunun elinde t.c kimligi varsa o bi yanbancı deyildir bence aurelio milli takımımıza cok iyi bi ilac oldu bunu en kısa zamanda görecez
Fenerliden Türk Olmaz... Onlar Tek Başına CUMHURİYET
fatih TERİM Türk Futboluna İHANET ETTİ...
Nufus: 25.000.000
Toprak: Kadıkoydeki 500 Mt alan
Cumhuri Reisleri : Azize KEKELi
Yonetim Şekli : Anarşi, Kolpa, Beyaz-Siyah Herşey
Para Birimleri: EURO
Selam: Selam: Selam: Türk Milli Takımı Türklerden Oluşur.Aurellio'ya HAYIR
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : JaRDeL Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
Fenerliden Türk Olmaz... Onlar Tek Başına CUMHURİYET
fatih TERİM Türk Futboluna İHANET ETTİ...
Nufus: 25.000.000
Toprak: Kadıkoydeki 500 Mt alan
Cumhuri Reisleri : Azize KEKELi
Yonetim Şekli : Anarşi, Kolpa, Beyaz-Siyah Herşey
Para Birimleri: EURO
jardel bende fenerliyim ve sonuna kadarda türk oglu türküm gerekirsede bu vatan icin can veririm
Fenerliden Türk Olmaz... Onlar Tek Başına CUMHURİYET bu sözün beni cok kırdı kendi agzınla söylüyon biz bir cumhuriyetiz ama yabancı bi cumhiriyet deyiliz bizde türkküz bu böyle billine
FENERBAHCE CUMHURİYETİ
Senin Yazdıgın Konu İle İlgisiz...
Edit BySONnefes
aurello<<<milli takımımızda oynamalımı bence evet oynamalı sadece aurello degil ulkemizin basarısı icin ter dokmek isteyen herkes oynamalı asırı milliyetci duygularla hareket eden ve gercekten ne istedigini bilmeyen arkadaslarımızında kendine ceki duzen verip olayı mantıklı yorumlaması gerekir heleki su anda ulkelerin bize uyguladıgı vizeleri en ust sekilde nefretle kınarken (bir anlamda sınırların kaldırılmasını siddetle )isterken asırı ve bize zarar verecek milliyetcilik duygularımızdan vaz gecmemizin zamanı gelmedimi bence geldi . sizce................?