Selam: 700 YILLIK ALTIN ÖĞÜT
sağol eleman abe bu guzel öğüt için.bu arada yenı avatarın eskısı gıbı olmasada cok guzel.eyer sen eskısını kulklanamayacaksana bana versene benım avaatarım yok
Selam: Selam: 700 YILLIK ALTIN ÖĞÜT
bu öğütte herkezin kendini osman gazinin yerine koyup bi an için bile olsa edebalinin o günün şartlarında vermiş olduğu öğüdü günümüzde nasıl
uygulıya bileceğni ve o zamandan bu güne hiç bir şey değişmediğini uyulması ve yapılması gerekenlerin hep aynı olduğunu aktarmak için bu üzel yazıyı burada sunmak istedim umarım bu öğüt hepimizin içinde bir yer edinir
avatarıma gelince kosovalı üstünde ismim yazıyor ve tekrardan kullanmak üzere bi müddet ara verdim sen kendine daha iyisini bulursun
Emeğine sağlık Elem@n abi ,bizler bırak bu öğütleri dinlemeyi anne ve babalarımızın nasihatlarına bile aldırış etmiyoruz artık ,yürüyoruz ama sonumuz nereye varacak belli değil
yüregine sagLık abi..
bu ögütLeri böyLe okumak yetmiyor.. yapmak yaptırmak gerekiyor.
ama nerde.... :6:
Selam: Selam: 700 YILLIK ALTIN ÖĞÜT
ilgilenip yorumladıgınız için teşekkürler başbelası ve toygar kardeşim
iki haklı konuya değinmişsiniz günümüz gençleri ne öğüt dinliyor nede dinletile biliyor okuyup kendine bir ders çıkarabilip uyguluyan olursa ne mutlu bize bin kişiden birinin bile işine yaraması yeterli :1: