'Dünyanın en çok tanınan takımlarından birine geldim'
Galatasaray, Arjantinin Estudiantes takımından transfer ettiği Marcelo Adrian Carrusca ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza töreninde çok heyecanlı olduğu gözlenen Arjantinli oyuncu, Dünyanın en çok tanınan takımlarından birine geldiğim için çok mutluyum. dedi.
Önceki gün İstanbula gelen Carrusca, dün Florya Metin Oktay Tesislerinde Sarı-Kırmızılı kulüple resmi mukavele imzaladı. Törende hazır bulunan G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Arjantinli oyunucunun 23 yaşında olduğunu belirterek, Carruscanın bize uzun yıllar hizmet etmesini umuyoruz. Transferde mümkün olduğunca seçici davranmaya çalışıyoruz. şeklinde konuştu.
Carrusca ise G.Saraya transfer olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını dile getirerek, Tercihimi Galatasaraydan yana kullandım, çünkü G.Sarayın dünyada en çok tanınan takımlardan biri olduğunu ve her sezon şampiyonluğa oynadığını biliyorum. Ayrıca, Şampiyonlar Liginde forma giyebileceğim. İtalya ve İspanyadan da teklifler vardı, ama orta sıra takımlar olduğu için bu fırsatları bulamazdım. dedi. Galatasarayda 16 numarayı giyecek olan Carrusca, Arjantindeki lakabının da Chelo olduğunu söyledi.
Bu arada ön libero arayışlarını sürdüren G.Saray'ın Fransız futbolcu Diarra'da karar kıldığı bildirildi. Diarra için 6 milyon Euro'yu gözden çıkaran Sarı-Kırmızılı yönetimin Fransız kulübü yöneticileri ile görüşmelere başladığı belirtildi. Öte yandan G.Saray, bugün Almanyanın Borussia Mönchengladbach takımıyla özel bir maç yapacak. Sarı-Kırmızılı takım, 30 Temmuz Pazar günü Beşiktaşla yapacağı Süper Kupa finali öncesinde kendisini son kez sınayacak. Maç Show TVden naklen yayınlanacak.