Siirt Spora sahip çıkalım !
arkadaşlar ben ajansspor .com sitesinde siirtspor gündemi adıyla bi link açtım takımına sahip çıkmak isteyenler ve siirtsporun sahipsiz olmadığını siirtspor taraftarlarının heryerde olduğunu göstermek için oraya kendi görüş ve düşüncelerizi yazmaya çalışın .siirtsporun büyüklüğünü heryerde gösterelim.inş gereken ilgi görülecektir siirtspor taraftarları her zaman heryerde en büyük siirtspor siirtspora hep destek tam destek haydi allah aşkına gösterelim potansiyelimizi siz yorulmayın diye size linkini de yazıorum lütfen buraya girip gerekli ilgiyi gösterelim [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
takıma neden sahip çıkan yok
takımınıza niye sahip çıkmıyorsunuz arkadaşalr
Selam: takıma neden sahip çıkan yok
Cevap için üyelik istiyor zamanım olmadığı için olamıyorum kusura bakma ayrıca düşüncenden ötürü teşekkürler
Selam: Selam: siirtporumuz
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ToYGaR Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : barok
ben rohana abimin söylediklerine katılmıyorum .çünkü sporrda olan bir başarı ilin tanıtımına sağlayacak.bu da istihdama yansıyacaktır.siirtsporla siirttte kurulacak olan fabrika arasında çok büyük bağlantı vardır.hiç yoktan siirtte gelen rakip takım taraftarlarından enazından siirtimizin esnaffları kısa sürede olsa yararlanır sevgiler saygılar
---------
Yorumun çok yanlış barok kardeşim Rohan'ı ben sonuna kadar destekliyorum spor tanıtıma yardımcı olur biz spora karşı değiliz yalnız şunuda unutmamak gerekir istihdam olayı hiç bir zaman sporun başarısıyla çözümlenmez birinci lige çıktığımız zamanlarıda gördük kaç kişi yararlanabildi kaç işsiz istihdam edildi bana bunu söyleyebilirmisin ?
benim yazacaklarımı yazmışsın. Birinci ligi de gördük dostum. Dışardan gelen ekipler, geceyi Batman'da geçiriyor, Batman'ın ekonomisine katkı da bulunuyorlardı. Bizler yine avucumuzu yalıyorduk. Atkı, şapka ve diğer taraftar malzemeleri de dışarıdan geliyordu, satanlar da dışarıdan da. Kazanan ne Siirt oldu ne de esnaf.
Egemen abi yine döktürmüş. Baştan sona kadar da haklı. Bu sezon Vali Mutlu'nun 200 Milyar destek sözü olmasaydı, Siirt Spor bu sezon top koşturmayacaktı. Vali Mutlu kendi cebinden 10 Milyar verdi. İşadamlarından da 190 milyar yardım sözü aldı.
Geçen sezon Ethem Sancak destek veriyordu, buna rağmen Başkan Beşir İlçin Takımdan 480 Milyar alacaklı olduğunu söyledi.
Bu takıma harcanan paralar bende olsa, 2 sene de Siirt'i Sanayi Kenti yapmazsam şerefsizim. Milleti topla avutmaktan başka bişi değil. Siirt'in tek eğlencesi Siirtspor diyoruz, başka da ağzımızdan bir kelime çıkmıyor. Oysa ki belediye sürekli etkinlikler düzenliyor. Misal ayın 8 ve 9'un da tiyatro var. Ağaçlar ayakta ölür. Geçenlerde İsmail YK geldi. Murat Başaran geldi. Halkın sosyal aktiviteleri bakımından diğer senelere göre baya güzel yol kattetik. Şimdi Siirt Spor gibi işadamlarının yardımlarına dayalı bir takımdan birşey beklemiyorum.
Defalarca yazdım, takımın bir AKAR'a ihtiyacı var. Bir şirket kurması veya bir fabrikası kurması lazım. Takımın ekonomik olarak kimseye bağlı kalmaması lazım. Öncelikle bu sağlanmalı. Ha fabrika kurmak meşakkatli diyorsanız, bir sponsor bulun. Jet-PA gibi.
Alın size İBAS Boya Fabrikası. üretime başladı. şimdi 30 işçi daha alıyor. Gün geçtikçe işçi sayısında artış olan, Siirt'in ilk fabrikası. Organize Sanayi Bölgesindeki tek firma.
Ama desteğini çektiği takdirde, takım yine çöker. Öyle bir çözüm lazım ki, asla takım çökmeyecek. Daima ileriye bakacak. Transferlerde önce davranacak. Para sıkıntısı çekmeyecek.
Kulübün içinde bulunan herkesin, öncelikle sadakat yemini etmesi lazım. Çalmaması, yürütmemesi lazım.
Unutmayın, piyango çekilişi yapıldı. Hyndai arabalar verildi. (araba kimseye çıkmayınca kulübe kalmıştı!!)
Siirt Belediyesinin tüm otoparklarının geliri Siirt Spora verildi (Muhaseden aldığım bilgilere göre, bir kuruş dahi kasaya girmemiş)
Afişler bastırıldı. Esnaf tek tek gezilerek tanesi 20 ve 50 ytl'den afşler satıldı. Parasını soran yok.
Muhasebecinin yuzune de söyledim, burada herkesin önünde de söylüyorum, çekiliş için otomobil İstanbuldan hediye edildi. Siirt'te kiler de uyanıklık yapıp, Siirt Acar Plaza'dan bir fatura alıp, otomobil satın aldık dediler.
Böyle bir takımın veya böyle bir kulübe sahip takımın yücelmesini kimse beklemesin.
Ayrıca Futbol dan başka milyonlarca spor dalı var. Bakın Taekwondoda Dünya birincisi hep Siirt'ten, Türkiye birincisi 2. üçüncüsü hep Siirt'ten. Judo Boks Basketbol ve satrançta bileğimizi bükemiyorlar. Ama biz bunlara destek vereceğimize futbolcularımızın ceplerini şişirip, milletin hakeme küfür etmeleri, trübünlerde kavga çıkarmaları için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz.
Bir tane Fadıl var. ne kadar karalanmış olsa da, Siirt'i en az bizim kadar seven bir insandır. Seçim zamanı, hapisten çıkarıldı, Siirt'e git konuşma yap dediler. Onlar seni seviyor, seni dinlerler dediler. Çıkardılar hapisten. Ona sövenler, çıktığı gün yanındaydılar.
Kapalı spor salonunda adı lazım değil, oy istedi. Araba fabrşikasından tutun da Siirt Spor'a kadar vaat üstüne vaat verdi. Çekti gitti. Sıfıra sıfır elde var sıfır.
Başkan seçimde Adan Öktürenin huzurunda Futbol Federasyonu Başkanını arıyor, Siirt'te Spor Kompleksi kurulmasını istiyor. Basın huzurunda yapılan bu seçim vaati de yine hava ve civadan başka birşey değildi.
Siirt halkı bu kadar saf olmamalı. Gerçekleri görmeleri. At gözlüklerini çıkarmalı. Bir topun peşinden 20 kişi koşuyor, bizler seyrederken, arka taraflarda bazıları parsayı toplamış gidiyor.
Haddim olmadan bazı gerçekleri vurgulamış olsamda, siz değerli Siirt halkını ne kadar çok sevdiğimi, en çok da herşeyden mahrum bırakılmış bu Evliyarlar Diyarını çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum.
Siirt Spor adam olmadığı sürece, başkalarına ekonomik olarak bağlı kaldığı sürece, destek vermeyeceğim. İçindeki yılanları atmadığı sürece destek vermeyeceğim.