[GLOW=red]Ewet değerli board ailesi üyeleri... Sevgilinize tek bir mesaj göndermeniz istenseydi o mesajınız ne olurdu ????Herkes aşığım diye geçiniyoo :11: :11: ....Bakalım en güzel mesajı kim gönderecek Herkese başarılar.... :1: :1:[/GLOW]
Printable View
[GLOW=red]Ewet değerli board ailesi üyeleri... Sevgilinize tek bir mesaj göndermeniz istenseydi o mesajınız ne olurdu ????Herkes aşığım diye geçiniyoo :11: :11: ....Bakalım en güzel mesajı kim gönderecek Herkese başarılar.... :1: :1:[/GLOW]
[GLOW=red]EWet ben başlıyayım
DÜN GECE SENİ YILDIZLARA ANLATTIM
DİNLEDİKÇE DAHADA PARLADILAR
AYRI OLDUĞUMUZU SÖYLEDİM
SENİ DİLEMEM İÇİN BİRER BİRER KAYDILAR...... [/GLOW]
Seni Kendime Kendimide
Denizin SesSizLiğine Bırakıyorum...
ya da
Tek Sırdaşım Arkdaşım Dört Duvarım
Seni Onlara Anlattım...
BAD-DUA
:1: ii güzeL
buyrun buda ben :D :11:
BU COK CIDDI BIR MESAJDIR, ICERIGI KALBIMIN EN DERIN KOSESINDEN GELIYOR? OZUR DILERIM!!!
OoOooOooOoOooO
Depremle girdim GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA » S.O.S ' a ,fay hattı çizdim FTP ' Ye ,artçılar hala devam etmekte, BeKLeNMeKTeYDiN SeRCii dokuz nokta dokuz şiddetinde.
NasıL ım ama :4:
bişi daha ekLemek istiyorum :9:
Şu anda hiç bir şey mümkün değil.
Şu anda her şeyden ayrı, her şeyden uzak
ve her şeyden mahrumum ben.
Şu anda sadece yalnızlık ve kahır.
Zannetme ki herşey bitti sevdiğim;
Birgün yeşerecek şu sararmış yapraklar.
Ve bundan sonra kim severse dünyada;
Seni ve beni hatırlayacaklar [ O LeyLa oLmuş Ne İse MECNUN OLMUSUM! :6: ] biLen biLer..
SENI SENSIZDEN YASAYABILIYORUM EN AZINDAN KAFAMI DINLIYORUM
[GLOW=orange]Ewet elleiniz dewrt görmesin iyi gidiyoz ama herkesin katılması daha iyi olur....[/GLOW]
Yüreğimi koparıp çıkarmaya çalışıyorum
Kalbimin sesinin dinliyorum
Gözlerin aklıma geliyor
Vazgeçiyorum...
Mücadeleyle geçen hayatta olan bu son raundumda
bi sen kaldın yanımda...
Sizcede güzel bi mesaj değilmi...?
Ayrıca Serciii slogan süper olmuş:)
OoOooOooOoOooO
Depremle girdim GEYİK - GIR GIR - ŞAMATA » S.O.S ' a ,fay hattı çizdim FTP ' Ye ,artçılar hala devam etmekte, BeKLeNMeKTeYDiN SeRCii dokuz nokta dokuz şiddetinde.
Konuya katılan herkesin ellerine salık.
SENİ SEVİYORUM SONSUZ AŞKIM....
Not : Yazacak dört satırım Yok Kısa,Öz Ve En Önemlisi Bu İşte..İçten Söylemek Hissederek Söylemek SENİ SEVİYORUM "ŞAİR"im
[GLOW=orange]Arkadaşlar yazacağınız söz illa çok anlamlı olacak diye bişey yok..Sadece içinizden ne geçiyosa yada ne söylemek isterdiniz öyle bi durumda..[/GLOW]
[GLOW=orange][S]Gözlerimdeki pırıltıyı farkettiğin zaman,[/S][/GLOW]
Üşenme sarıl boynuma anlamışımdır mutlaka sevdiğini,
Zaten belli olur gözlerimden hemen,
Alışık değiller öyle parlamaya!