MARDINLI1986 Doğum gününü en içten dileklerimle Kutlarım...
:4: :42: :4:
Printable View
MARDINLI1986 Doğum gününü en içten dileklerimle Kutlarım...
:4: :42: :4:
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA :4: :4: :4:
Vay, Dostumun Doğum Günü Olmuş da haberimiz yok.
Doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum dostum. Nice senelere, (bir sene daha yaşlandın :11:) Laf aramızda benim de az kaldı doğum günüme artık bana da PİRO dersiniz :11:
@Forza cok tesekkür ederim konuyu actigin icin gercekten cok mutlu ettin beni ama seni taniyormuyum yada sen beni taniyormusun cikaramadim :17:
@BaD-DuA sanada cok tesekkür ederim dostum :1:
@RoHaN cok tesekkür ederim Beremin:D walla öyle yaslanmaya basliyoz artikya:D ama sana PIRO diyecek kadar yaslandiginida sanmiyom :19:
Doğum günün kutlu olsun kanka nice mutlu yıllara :4:
bol paralı bol kızlı ve bol motorlu nice yıllaraaaaa :11:
@DeVİL tesekkürler kanka olm kizi, parayi analdikta motor ne oluyor daha motor ehliyeti bile yapmadim yani süre biliyom ama kücüklerini ama daha iyisi var araba ehliyeti var ehuehue :18: :1:
:4:[MARQUEE][span=firebrick][GLOW=red]Biraz şans,biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman,başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere,hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir ''HAYAT PASTASI'' yapabiliriz sanırım... nice yaşlara[/GLOW][/span][/MARQUEE] :4:
@KELEKWANİ cok tesekkürler dostum bu arada nikin cok hosuma gitti Bira :19:
way en son laf bana düştü abimin doğum günüymüş yaw abi buraya gelişrsen sana bi hediye alırım :11:
neyse
dğum günün kutlu olsun nice yıllara huzur ve mutlulukla gecmesi dilerim
ha bu arada devil kardeşimin motor sevdası oldugu için sana öle yazmış :11:
doğumm günün kutlu alsun
gelecek hayatında başarılar dilerim abi :4: