[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
varya ugur dostum ortalıgı yakıpkavuracak bu fotolar ona göre : ) süpersin
abe valla fotoların süper cıkmıs basarılar
:4: :1:korkma uğur birincisin dostum başarılar
Aha bana bi rakip mi :))) başarılar ugur
saol kardeşim ben kimseye rakip diilim gırgırına koydum dediim gibi iddialı diilim.ben başkaları gibi kendimi beenmiş diilim we en üstün deilim.sözüm tabiki sana diil...sen ne dediimi çok ii anladın :5:
Ok :10: Anladım Anladım Ugur Kardeşş (( Sakın Biri Çıkıp aaa Bu laf bana mı demesin Lütfen )) :4:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : bass_gitarist
saol kardeşim ben kimseye rakip diilim gırgırına koydum dediim gibi iddialı diilim.ben başkaları gibi kendimi beenmiş diilim we en üstün deilim.sözüm tabiki sana diil...sen ne dediimi çok ii anladın :5:
ne kadar yakışıklı olduğunu biliyorduk ama burdada görmek çok hoşuma gitti renk katmışsın iddialı değilim demişsin kendine haksızlık etme bence favorileden birisin şimdiden başarılar :1:
Usta Bayağı Bi Pessimist Sin Fotolarda Öle Gösteriyor...
foto Lar Dehşet Hele O piercing manyaaaaq
arkadasım fotolar harika basarılar :1: