Devil's SON'un doğum günü
Devil's SON
Sitemizin 2. Admin olan ve beraber siteyi kurduğumuz değerli dostum, Ömer Hocamın bugün doğum günü.
Doğum Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Geçtiğimiz ay evlenen ve işlerinin yoğunluyğu nedeniyle aramızda fazla bulunamayan Hocamıza, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. İyiki doğdun!!
Selam: Devil's SON'un doğum günü
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=royalblue]GÜNEŞ KADAR SICAK, KARTANESİ KADAR BERRAK, YAĞMUR KADAR SAF VE TEMİZ BİR ÖMÜR DİLEĞİYLE.Dğum günün kutlu olsun üstad [/GLOW]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Selam: Devil's SON'un doğum günü
[BLINK][S]DILERIM YENI YASINDA MUTLULUKLARIN EN GUZELINI YASAR, BASARI MERDIVENLERINI KOLAYLIKLA TIRMANIRSIN VE DILERIM YUZUN HEP GULER, NESENI HIC YITIRMEZSIN. DUNYADA ESSIZ BIR GUZELLIK VARSA O DA KALBINDEDIR. HAYATININ BUNDAN SONRASI KALBININ GUZELLIGI GIBI GECSIN. HEP SEVGI DOLU KALMAN VE MUTLU OLMAN DILEGIYLE... DOGUMGUNUN KUTLU OLSUN!
[/S][/BLINK]