mutlu oldaa kiminle olursan ol
İçimdeki umut çiçeklerine su vermiyorum artık !!! Artık bıraktım seni beklemeyi & Gelmeyeceksin anladım artık& şimdi tek çabam bıraktığın derin kesiği yaraya çevirebilmek!!! Biliyorum asla eskisi gibi olmayacak; o yara hiç iyileşmeyecek!.. ama belki diyorum kabuk bağlar, bu acı yerini sızlamaya bırakır&&
Şimdi seni silmek için kötü anılara ihtiyacım var. Ama bizim yok ki öyle anılarımız. Biz hep mutluyduk seninle çünkü beraberdik her zaman ne olursa olsun ayıramamıştı bizi& şimdi ne oldu da bu hale geldik!!!!???
Düşünüyorum şimdilerde acaba bitti dememlemi bitti diye&.. ama ilk değildi ki bu!! Biz çok denemiştik bitirmeyi ben sana çok git demiştim ama böyle dönüşümsüz gitmemiştin hiç!!!!!.. dayanamazdık ayrılığa&. Şimdi ne oldu da bu kadar kolay vazgeçtin benden nasıl geçtin sevgimizden.... benim bitti dememi yoksa senin başkalarına gitmen mi daha yanlış bilmiyorum, çözemiyorum ve korkuyorum biliyor musun?? Ya seni çok üzerlerse benim kıyamadığım kalbini kırarlarsa???? Kimse seni benim kadar sevemez biliyorum!!!..
Ama yinede dileğim kapını hep mutluluk çalsın. Canımı yaksa da sensizlik, başkalarıyla olman delirtse de beni mutlu olda kiminle olursan ol sevdiğim, her şeyim&&.
uzaktanda olsa mutluluğunu görmek istedim onun için yazdım bu yazıyı şimdide siz bakın bakalım gerçekten seviyomusunuz kendi mutsuzluğunuzu onun mutluluğuna değişebiliyormusunuz????
Selam: mutlu oldaa kiminle olursan ol
AYRILINCA
Düşünmek &
İstemediklerimdir
Duydukların
Benden &
tşk ler HaRBy_CHoCuq
Selam: mutlu oldaa kiminle olursan ol
Ellerimde acılar, ellerini tutamam&
Kıyamam sana&
Yollarımda ayaz var, yaklaşma yollarıma&
Kıyamam sana&
Karanlık gecelere ortak edemem seni
Kıyamam sana&
gerceten güzeL bi yazı .. harby yüregine sagLık .