[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ŞiiR Yazmak Duygu Ve Yaşamak İster...Ben Seni Yaşıyorum Ve İçimdeki Tek Duygu Sensin...
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ŞiiR Yazmak Duygu Ve Yaşamak İster...Ben Seni Yaşıyorum Ve İçimdeki Tek Duygu Sensin...
her yerde onu görmek hayalini kurmak baktığın herşeyde onu anımsamak
güzel bir duygu ama o duyguları onunla paylaşa bilmek dahada güzel sevdiğinle hiç ayrılmaman dileğiyle sonnefes güzel bir şiirdi :28:
Çok Teşekkür Ederim Eleman Abi Hayırlısı Nyese O Olur İNŞALLAH...
Bu şiir'i kime yazdıysan çok şanslı biri
SONnefes çok güzel bi şiir saol paylaştığın için ...
Paylaşımın güsel Emrahh!
Aşkını Anlata Bilen Çok az İnsan var...! Sende Bunlardan Birisin! :272:
Zircon Çok teşekkür ederim aşk anlatılmaz Yaşanır..Bnece
Benimlesin Artık Benden Hiç Kopmayan Bir Parçasın...!3 nokta :) ellerine sağlık süper olmuş dostum bundan alıntı yapim bi kaç msj yazdim :):)
Şiir İçin Teşekkürler SONNEFES Çok Güzel Elinze Ve Yüreğinize Sağlık Bende Sizin Gibi Güzel Şiirler Değil Şiirler Yazarak Sevdalarımı Coşkularımı Umutlarımı Yada UmutsuzluklarımıDile Getirmek İsterim Ancak Ne Mümkün Şiir Yazmak Öyle Herkesin Başarabileceği Bir Şey Olmasa Gerek
Yorumun İçin Teşekkür ederim Ve Demişsin Ya Şiir yazmak Başarabilecegi Şey degil..bence Yanılıyorsun...Sen ben o Bu Herkes Yazabilir....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BLueMaSTeR
Şiir İçin Teşekkürler SONNEFES Çok Güzel Elinze Ve Yüreğinize Sağlık Bende Sizin Gibi Güzel Şiirler Değil Şiirler Yazarak Sevdalarımı Coşkularımı Umutlarımı Yada UmutsuzluklarımıDile Getirmek İsterim Ancak Ne Mümkün Şiir Yazmak Öyle Herkesin Başarabileceği Bir Şey Olmasa Gerek
Duygularını Yaşadıklarını Hissederek Yaşayan Ve Duygularını Anlayan Herkes Yazabilir..Şiir Sadece Birşeyleri Dil Harici Anlatmaktır...[BLINK]YÜREGİNDEKİLERİNİ[/BLINK]...
Şiir gerecekten harika olmuş paylaştığın için tşk