[GLOW=red]uçurumun kenarında ölümle başbaşa olsan bile hayata gıcıklık olsun diye gülümse![/GLOW]
Printable View
[GLOW=red]uçurumun kenarında ölümle başbaşa olsan bile hayata gıcıklık olsun diye gülümse![/GLOW]
Başarılar diliyorum.
Rakiplerin çok iddialı bir kaç signatür(imza) eklersen olur... Başarlar diliyorum:1:
ben sadece bununla katılmak istiyorum..çünkü benim hayat felsefem bu..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KOMA AGİRE JİYAN
Rakiplerin çok iddialı bir kaç signatür(imza) eklersen olur... Başarlar diliyorum:1:
herşeyden bir iyilik çıkarmasını severim bir kötülükten bile en azından kötülüğün nasıl olduğunu örenir ve birdahakine izin vermem ve ona gıcıklık olsun diye gülümserim...ölümmü geldiii !!
hayatada: bak. Senden daha istekliler var götürüüyor diye gıcıklık olsun diye gülümserim ...artık ne olursa ben buyum sevmeyi seviyorumm!
şidi eğer yenilirsem derim ki rakiplerim 3-4 imza ile girdi yarışmaya halbuki imza 1 tane olur dimi deyip gülümserimm..!! :1: :29:
san katılıyorum hafiften_alemci imza bitane olur
benim imzamda bu
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hafiften_alemci
ben sadece bununla katılmak istiyorum..çünkü benim hayat felsefem bu..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KOMA AGİRE JİYAN
herşeyden bir iyilik çıkarmasını severim bir kötülükten bile en azından kötülüğün nasıl olduğunu örenir ve birdahakine izin vermem ve ona gıcıklık olsun diye gülümserim...ölümmü geldiii !!
hayatada: bak. Senden daha istekliler var götürüüyor diye gıcıklık olsun diye gülümserim ...artık ne olursa ben buyum sevmeyi seviyorumm!
şimdi eğer yenilirsem derim ki rakiplerim 3-4 imza ile girdi yarışmaya halbuki imza 1 tane olur dimi deyip gülümserimm..!! :1: :29:
[S]Hepimiz öyle değilmiyiz hayata gıcıklık olsun diye çabalayıp iyi veya kötü günler geçiririz ... mutlu olmak bizim elimizde sadece çaba sarfet gerisi gelir zaten :4:[/S]
:10:
dediğin gibi dostum her ne olsada hayata sırf gıcıklık olsun diye gülümseyin!
uçurumun kenarında ölümle başbaşa olsan bile hayata gıcıklık olsun diye gülümse!
msn nime yazcam bunu ben :268: :268: