Fenerbahçe'nin uefa kupası gruplarındaki rakipleri nasıl buluyorsunuz
Fenerbahçe'nin uefa kupası gruplarındaki rakipleri İngiliz Newcastle United, Alman E.Frankfurt; İspanyol Celta Vigo ve İtalyan Palermo takımı oldu.Kanaryaların bu gruptaki şansını nasıl buluyorsunuz?
Newcastle maç nerede olursa olsun gülen taraf olur.
Celta Vigo maçı beraberlik gibi görünsede celta alır.
E Frankfurt ve palermoyu içte dışta yener.
Toplam 2 galibiyet 6 puan gruptan çıkmaya yeter. Sonrası FB klasiği!
Normal bir kura .Çıkması muhtemel takımlardan 4'ü çıktı. Zaten 100. yılda Lig Şampiyonluğu, Fortis Kupası , UEFA kupası Fenerbahçe için belirlenen hedeflerdi . Geniş , istakrarlı , kaliteli kadro yapısına sahip .Başında Ziko gibi Dünya Çapında bir yıldız teknik adam var. N.United ,E.Frankfurt ,C.Vigo ,Palermo Bursaspordan daha güçsüz takımlar. 12 puanla grup lideri olarak çıkacaklarını tahmin ediyorum. Artık Avrupa'nın Fenerbahçe gerçeğini görme zamanı geldi . İngiltere,Almanya,İtalya ve İspanya'nın vasat takımlarıyla bizim ülkenin en fazla lig şampiyonu olmuş takımı (G:S ile birlikde) karşılacak. Tabii ki burada sürprize yer yok . Fenerbahçe sahaya çıkacak rakiplerini birer birer yenip ,sezon başı hedefledikleri yerlere geleceklerdir. Defans da Lugano ve Edu ,Orta sahada Alex ve forvet de Deivid bu takımlara karşı jübile maçı kıvamında oynayıp,arzulanan sonuçları alırlar. Bekle UEFA kupası Fenerbahçe geliyor.
Grupta 1-2 Palermo Newcastle gibi görünüyor.
3. lük için diğerleri yarışır. Fenerbahçe'nin bu oyun yapısı ve teknik direktörüyle en olası derece 5.lik
Fenerbahçenin kendi evinde randerse sergilediği futbolu daha unutmadık ,bursa maçıda bunu garantisiydi. Bu futbolla kaldı ki ; Celta Vigo'dan , Frankfurt'tan , Newcastle United'den puan alsın. Üzgünüm Fenerbahçeye'de Beşiktaşa'da dişli rakipler gelmiş
Ben, herşeye rağmen Fenerbahçe'nin bu gruptan çıkacağına inanıyorum;
Yeni oyuncuların uyum süreci, daha bir-iki maç ister.
Bursa maçında Fener'i eleştirirken, bir gerçeği kimse söylemiyor: Bursa çok iyiydi.
Bence fenerbahçe, 7 puan ile ve 2.olarak gruptan çıkar.
Ancak, sonrası çok zor..
-
Fenerbahçenin rakipleri zorlu ama fikstürü iyi,iç sahadaki maçları kazanabilecek güçte ,bence 3.lük için 6 puan yeter.N.united maçına gelirsek bence beraberlikle ayrılabilir fenerbahçe ,çünkü n.united bence ingilterenin sıradan bir takımı haline geldi .yani üstleri zorlayan bir takım değil.Kim ne derse desin beşiktaşın grubu bence daha zor.5.torbadanda tottenham gelmez ki bir takıma fenerbahçe gurupta birinci olur inşallah
Newcastle United maçlarından galibiyet çıkarmaları oldukça zor puan almaları bile çok zor bence... palermo da çok güçlü bir ekip özellikle gol yollarında çok etkililer bu maçlardada puan çıkarmaları oldukça zor gözüküyor... celta vigo yu ewinde yener dışarda yenilir diye düşünüyorum ... frankfurt u iki maçtada yenip gruptan 3. olarak çıkar ama bu defansı değiştirmesi gerekiyor ziconun ... fenerbahçeye uefa da başarılar ...