-
Çavuşun Anasıymış..!
Üsteğmen kışlada bir gün bölükteki bütün acemi askerlere, "vatan nedir" sorusunu sormuş. Kimse bilmiyor, bazı acemi askerler ise komutanı karşısında ınh ıh ıh bir türlü diyememişler. Üsteğmende, acemi askere geç yerine diyor. Sonra, sen çavuş gel buraya "vatan nedir" sen söyle demiş!
Çavuş, komutanın karşısında elini kaldırıp, selam dur da "kumandanım, vatan benim anamdır" demiş. Üsteğmen, "aferin sana çavuş" demiş ve sonra, bölükteki acemi askerlere yüzünü dönmüş, vatanın kim olduğunu öğrendiniz mi demiş! Evet öğrendik komutanım demiş.
"vatan, çavuşun anasıymış" demişler...
:247:
Kekeme
Birkaç dağcı arkadaş tepenin başına çıkıp iki gece kalacakmış, aralarında bir de kekeme varmış! Halatla tepeye tırmanırken kekeme, arkadaşlarına bir şeyler söylemeye çalışıyormuş! Ça ça ça diye. Kekememin arkadaşları dur şimdi, yukarıda söylersin. Biraz daha tırmandıktan sonra, kekeme tekrardan ça ça ça diye arkadaşlarına bir şeyler söylemeye çalışıyormuş. Arkadaşları yine kekemeye, yukarı çıktıktan sonra söylersin demiş. Ve sonunda tepenin başına çıkmayı başarmışlar. Ve sonra kekeme çadırı aşağıda unuttuk demiş. Arkadaşları kekemeye, neden aşağıda hatırlatmadın demiş! Ve hep beraber aşağıya inmeye çalışmışlar. Daha halatın yarısına gelmeden, kekeme şa şa şa demiş!Arkadaşları aşağıda söylersin demiş. Halatın yarısını geçtikten sonra, kekeme tekrardan şa şa şa demiş! Arkadaşları ne söyleyeceksen aşağıda söylersin demiş. Ve sonunda tepenin aşağı inmeyi başarmışlar. Kekeme sonunda sözünü tamamlayıp söylemiş!
Arkadaşlar şaka yaptım çadır yukarıda demiş...
:275:
-
hahah :51:
süper komikti hele şu kekeme olayı
teşekkürler emin
-
gecenin 12si idi
bir kaç gün önceydi koğuşta fıkralar ardı ardına anlatılıyordu. sırayla hrkes anlatıyordu. dinleyenler ise gülmekten yerlere yatıyorlardı. sabahın erken saatlerine kadar fıkralar anlatıldı koğuşta. bizlerde kahkahaya boğulmuştuk. ve bu iki fıkra çok hoşuma gittiği için kaleme alıp sitede yayımlamak, sizlerle paylaşmak istedim.
-
süper yaa harika komik bunlarr hayirli Teskereler emin kardeş...
-
saol abi
iyi moral verdin abi sağol. kolay gelsin.
-
hahahahahahahahaha :234: :234: :240: manyak mı bu adam larr :):): bende 5 ay sonra askerim :)
-
kekeme olanı süperdi
koptum valla :261:
-