onu artık istemiyorsunuz.ayrılmayı kafanıza koydunuz,ama size karşı o kadar iyi ve şefkatli ki neler söylersiniz ??
onu artık istemiyorsunuz.ayrılmayı kafanıza koydunuz,ama size karşı o kadar iyi ve şefkatli ki neler söylersiniz ??
Kusura Bakma buraya Kadarmış, benden çok daha iyilerine layıksın. Ben sana layık değilim falan filan :17:
ROHANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Heheh :D Sen beqle Ben Ayrılmıyomm Lemm :D Bananeeeeeeeeeeeeeeee :D Seviyorumm OnuU!:D Dediklerini Yapmiycammmm :D banane banane :D
eee siz hala ayrılamıyorsunuz ?
Rohan yeterli gelmedi açıklaman sanırım :18:
:217: :217: ben sevgiyi taşıyacak kadar güçlü değilim lütfen anla beni.SEVEREK AYRILALIM :217:
Hiç Bişi demeden BendeKi HerseyiNi ALıp Git...Hep MutLu OL...
çok acımasızsınız ya arkadaşlar.
o hep iyi şeyler yapıyor sürekli.
nasıl denir bu.
bisey demeden git :7:
[GLOW=blue]ben derimkii
:49:hadi git lannnngggggggggg işim gücüm war benim senle uğraşmıyayım bak patlatırım :240: walla bir kaç tane :221: haaaaaa defollll :7: aaaaaaaa :266:[/GLOW]
[GLOW=limegreen]
en iyisi bu benceçünkü sevdiğimi kırıp ayrılmak asla istemem ayrılacaksamda ona doğruyu soylemem[/GLOW]
WaLLa Dersem Derim Benim Kimseden Ceiknmem Hele hele Ayrılırken aqzıma qeleni Derim VaLLa :262: :262: :204:
WaLLa Dersem Derim Ben Kimseden Ceiknmem Hele hele Ayrılırken aqzıma qeleni Derim VaLLa :262: :262: :204: