kendisine güvenen varsa, mod.luk için hemen başvursun
Printable View
kendisine güvenen varsa, mod.luk için hemen başvursun
mod olmak için neler lazım
BEND E İSTERM
keske sandigimdan daha kalay olsa moderatorluk ama sorumlukluk oldugu icin yanasmiyorum hatirlarsanis kardesim yazi vermisti yüksek ruhlar diye benim basima masaallat oldu oyüzden uzak olsun ben memnunum ziyarecci olarak girmeye
neset kavun kusura bakmayin kardesimin adresinden girdim cünkü bilgisayarda onun adi kayitli
gerçekten de sorumluluk isteyen bir görevdir
Almanyaya selamlarımızı iletiyoruz
Vekil olarak mod'luğa tayin edilebilirim... :218:
Bende isterem :D
RoHaN abi hele beni mod yap lo nolur ki :223:
düşünecem :q:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eylül e
eyül e
mod olmak için belilrli koşullar yok ama adminin belirlediği kriterler var ve bu kriterlere uygunlugu site yöneticilerinin aralarında yaptıkları istişareye göre ayarlama vede seçim yapılır ....
resim bölümünü takip edebilir misinAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eylül e
görev
baştan sona kontrol edeceksin
resimleri kategorilerine ayıracaksın
ilgisiz alakasız resimleri karantinaya
resimler bölümü ile ilgisi olmayan hiçbirşeye müsaade etmeyeceksin
yapılan yorumlarda kötü söz veya yorum varsa icabına bakacaksın
ve her geldiğinde önce bu bölümü kontrol edeceksin
var mısın?
Siirt 56.SOKAK TÜRKÇE RAP GRUBU Bölümüne Mod Olmak istiyorum...
yönetim ne der bilmiyorum...? saygılarımla
değerlendirmeye alcam seni :56:
Ah ah bende isterdim :23: ama ne yazikki zamanim yeterli degil.
Arkadaslar Adminimizin de dedigi gibi burada öncelikle konulara hakim olmaniz ve takip etmeniz gerekir,insallah bu göreve secilecek arkadaslarimiz da hakkiyla isin üstesinden geleceklerdir...
Fenerbahce Bolumune asgari ucrette calıscak eleman aranıyosa bende olurum valla ama beni yapmazlarki hiçbişi bilmiyom hemde tipten kaybediyom aman allahımmmm :D:D
bende hazırım rohan abe ama senin bileceğin iş bu
başvurularda bir de
hangi bölümde mod olmak istediğinizi de yazarsanız
daha kolay karar veririz
abe hangi bölümü uygun görürsen o olsun benim için fark etmez
sayın rohan benm bildiğim siirtliler-board önceleri daha çabuk karar weriyordu ne oldu kararlılığa???Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
değerlendirmeye alcam seni :56:
sizin bölüm ile ilgili aklımda bir olay var da o bakımdan senin için kararsızım
nie dağıtırım diemi korkuyorsun :DAlıntı:
sizin bölüm ile ilgili aklımda bir olay var da o bakımdan senin için kararsızım
abi ben ya board oyunalrına yada geyik gu-ıgr şamata bölümüne mod olmk istiyorum tabi sizde istrsnzAlıntı:
başvurularda bir de
hangi bölümde mod olmak istediğinizi de yazarsanız
daha kolay karar veririz
abe düşündüzün mü rohan abe seni bekliyorum :)
modLuk o Kadar KoLay ßirşey deqiL ModLuk SorumLuLuk Tercüße ve Zaman ister ßunLar Varsa Tamamdır :) ßence :34:
romantik serseri genelde modlar için bi toplantı yapılır ve toplu bir şekilde mod alınır büyük ihtimalle onun için beklemedesin en kısa zamanda ben toplantıyı gerçekleştirmeye çalışırım.
dönence senin modluğunuda ilk toplantıda dile getirecem herşey rohanın elinde kendisine iletecem inşallah olursunuz.
vey beni kimse düşünmüyormu :S :43: :55: :240:
inşş abi inşşAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Asİ ÇoCuK
romantik serseri genelde modlar için bi toplantı yapılır ve toplu bir şekilde mod alınır büyük ihtimalle onun için beklemedesin en kısa zamanda ben toplantıyı gerçekleştirmeye çalışırım.
dönence senin modluğunuda ilk toplantıda dile getirecem herşey rohanın elinde kendisine iletecem inşallah olursunuz.
ßende oLmak istiyorum taßi uyqun qörürsen aßi qünün 14 15 Saati Pc ßaşındayım
Forumun Hepsini doLaşıyorum ßirçok yerde HataLı ResimLer v.s 2 Sefer SonuLmuş KonuLar qörüyorum Sitede doLaşıyorken siteye faydamın dokunmasını istiyorum Taßi Sizde uyqun qörürseniz Kendime qüveniyorum Mod oLmak istiyorum
Çok HeycanLıyım :D Ne yazacaqımı Karıştırdım
sayqıLarımLa
Mod başvuruları devam edecek. İhtiyaca göre, başvuru yapanlar değerlendirilecek. Başvurudan sonra temponuz ve site içindeki hareketleriniz gözlem altına alınacaktır.
Moderatörlük sorumluluk isteyen bir iştir. Başvuru yapmayıp da, bizim uygun gördüğümüz üyelere de Mod.luk teklifinde bulunabiliriz.
aßi Mod oLma qißi ßir şansım var mı acaßa
sana vereceğim tek cevap var:
şansını fazla zorlama :15:
Tamam aßi Saten Karar Senin Karar ne oLursa oLsun sayqı duyarım :)
olmak ıstıyoruz ama ne gereklı mod olmak ıcın
Çoq şey Lazım Çoqqqq
modluk istemekle olmuyor aç konu ilgilen sonra görev dimi ama ilk önce paylaşım sonra yetki dimi ama :204: :204:
1 nüfus cüzdan örneğiAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : memet_kosovalı
tc kimik numarası
vergi numara kart fotokopisi
sabıka kaydı (savcılıktan)
diploma fotokopisi
8 adet fotoğraf.
aile planlama örneği (ne olduğunu bir bilsem ) :D
bukadarcık :D:D:D
tabiki şaka sitedeki aktifliğin yeterli kardeş biraz konu aç yorum yaz seni biraz gözlemleyelim mod olma hakkını kazanırsan biz sana gereken bilgiyi msn yada pm yolu ile bildireceğiz.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : memet_kosovalı
:205: :205:
çok çalışmak lazim çokk
yoq abi mod olmak istemem o dereceye gelince benim istemem gerek olmaz siz kendiniz yaparsınız saygılar
:228: :228:[schild]bende isterim
uLa bi ben kaLmısım heaa :p