arkadaşlar kim tatilde napcakk nereye gitceksinizz ben siirtte kalcam bu yaz maleseff :214:
Printable View
arkadaşlar kim tatilde napcakk nereye gitceksinizz ben siirtte kalcam bu yaz maleseff :214:
Sinem...Bugün akşam ege kıyılarını gezmeye çıkıyoruz işte arkadşlarla...MARMARİS,ALANYA,ÇEŞME,BODRUM,FETHİYE ,DİDİM,ws...HER YERE UĞRAYACAZ İŞTE...Bu sene hep bu tatili bekliyorum..Sıkıcı bir sene geçirdim adanada,iyi olcak bu tatil benim için..ve güzel tarafı da UZUN BİR TATİL OALCAKA OLMASI...Ben adanadayım bir de mersinde yazlık var orda olcam yaz boyunca işte....
SENİN ADINA ÜZÜLDÜM..Yazın çekilmez Siirt..
oo alish süper planların var iyi eğğlenceler sana bu arada sen hangi alish sin 56. sokaktaki mi ismaili tanıyonmu
ne tatili be, :206:
burdayız yine, memleketimiz siirt'te. :107:
valla ben seçimlerden sonra istanbula gidecem...beyoğlu---dolapdere --tarlabaşı oralardayım ...biraz gezecem oraları.. gecen senede gitmiştim gezme fırsatım olmamıştı inşallah bu sene doyasıya gezerim
herkese ii tatiller derbeder üzülme bende siirtteyim malesef :61:
niye üzüleceğim ki, :11:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SiNeMBuRCu
herkese ii tatiller derbeder üzülme bende siirtteyim malesef :61:
aksine bu yaz siirt'te olacağıma çok seviniyorum! :233:
sevdiğim burda, en önemlisi ailemleyim burada.. :261:
sende üzülme boşver, gözüne kapat aç, bide bakmışsın kış gelmiş....
Bu yaz iş-güç ama 1 haftalık tatil olacak yeri belli değil...
malesef siirtteyiz.
:260: valla ben geçen sene ve önceki sene tüm tatil kontenjanlarımı doldurdum bu sene bana izin yok gidenler benim yerimede gezip tozsunlar iyice tatil yapsınlar denize girsinler
[S][GLOW=darkred]ben senin yerine gezerim...üzülme:18: [/GLOW][/S]Alıntı:
:260: valla ben geçen sene ve önceki sene tüm tatil kontenjanlarımı doldurdum bu sene bana izin yok gidenler benim yerimede gezip tozsunlar iyice tatil yapsınlar denize girsinler
Benim Bir Haftalık İstanbul Tatilim DOlmak Üzre Gidcem YAzın Sıcağında Bulgaristanda Sınavlarla Boğuşcam :16:
yurt dışı desem :19:
bende bu cuma antalya yolcusuyum kurtuluyom buralardan ohh
eleman abi ya ne yurt dışı yurt içini hallettikte dışımı kaldı :222:
herkes gidiyo bi benmi kalıyorum ya bu haksızlık yaaa :( napcam nasıl tatile çıkcam nasıl kandırcam annemi :17:
ya üzme kendini allahtan ümit kesilmez...bi bakmışsın siirt dışında başka bi şehirde egleniyon...üzme kendini
ya zaten babam tayin isticekmiş yani istemiş bakalım belki seney burda bile kalmam :233:
Ya ben o Alishimde..İsmail'i tanımıyorum sinem..Sizin okuldaysa sizin okuldan konuştuğum bir kişi var..Oda benzerisz nickyşe giriyo..Onunla da bir defa konuştum...Adını bile bilmiyom :15:....Neden sordun ki?Alıntı:
oo alish süper planların var iyi eğğlenceler sana bu arada sen hangi alish sin 56. sokaktaki mi ismaili tanıyonmu
hayırlısıyla bende gidiyorumm..aydın afyon marmaris bodrum gezip tozcam :211:
Abi bende cıkıyorum Agustos'ta gel senide götüreyim :D:D ama benimki tatilden sayılmıyo...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
yurt dışı desem :19:
bizim burda kaniya mele diye bir çeşme varr
tatilimizi orda geçirecez bu ay
kararımı verdim tatil yapacam.
tatilimi geçireceğim yerler şunlar:
helenze, veyselkarani Hz. türbesi, evliyalar diyarı (tillo), fersaf, fiskin, tom, serezeni....
:259: :72: :219:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Alish
Ya ben o Alishimde..İsmail'i tanımıyorum sinem..Sizin okuldaysa sizin okuldan konuştuğum bir kişi var..Oda benzerisz nickyşe giriyo..Onunla da bir defa konuştum...Adını bile bilmiyom :15:....Neden sordun ki?Alıntı:
ya ismail devamlı senden bahsediyordu da galiba sizle şarkı söylemiş falan ondan sordum yani bana çok anlattığı için sizleri yani sizin grubu bu arada sen benim okulumu nerden biliyonki??
tebrikler arkadaşlar herkes bi tatil planı yapmış kendine bi ben kalmışım :16: :210:
Ben Tatilİmi burda Booartta yapcam::PP :244: :262:
yani benim için her PARİS :1:
benimde tatilim şimcik burası oluyır ilerki ayda gitmeyi düşünüyom (agustos) ama neresi bilmiyommm :19:
kanka gel senide beraberimde götüreyim:53:
erol knka derken beni mi kastettin beni mi götürcen valla beni götürürsen çok iyi olur :1:
yok ahmeti kastetmiştim ama gelmek istiyorsan seni götürebilirim :10:Alıntı:
erol knka derken beni mi kastettin beni mi götürcen valla beni götürürsen çok iyi olur :1:
ya bende siirtteyim
Alıntı:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Alish
ya ismail devamlı senden bahsediyordu da galiba sizle şarkı söylemiş falan ondan sordum yani bana çok anlattığı için sizleri yani sizin grubu bu arada sen benim okulumu nerden biliyonki??
İsmail benden bahsediyor ve bizle şarkı mı söylemiş....Yalan... :15:...Grubu anlatıyor olabilir..Ama benle Siirtte Baddua'dan başka kimse şarkı sölemedi..O da bir kaç defa çok ufak işler...Sizin okuldan benzersiz adlı bir nickle giren bir çocukla msn'de bir defa konuştum...Ama adını bilmiyorum..Benzersiz nick
yle giren çocuk selami değer lisesinde.Sende orda olabilirsin diye düşündüm....Seninle bnm hakkımda konuşmuşsa o nickle konuştuğum çocuk olabilir yani..Eğer o nickle giren çocuk değilse ben hiç ismail diye biriyle muhattap olmadım..Seni tanımıyom ki okulunu bileyim...Benzersiz'in okulundan bir tahmin yürüttüm sadece...Ama benimle şarkı söelediği felan yalan...Şarkımı dinlemiş olabilir ama söylemedi benle hiç...Bilesin... :q:
Herkes herkesi bir yere götürüyor biri beni götürsün yaaaaaaaaa :59:
Bu sene tatil yapacağım yerler
kurtalan,eruh,baykan,ziyaret ve aydınlar olamak üzere
herkes inş. iyi bir tatil geçirir hmm dikkat edin güneşe felan bişi olmasın kimseye :274: :220:
gidecekleri yerde gölgelik yerler vardır mutlaka.Alıntı:
herkes inş. iyi bir tatil geçirir hmm dikkat edin güneşe felan bişi olmasın kimseye :274: :220:
sen ben yani bizler siirt'te kalanlar kendilerini güneşten korusun.
bugün güneşten yandım kavruldum. valla.
kardeşim katılıyorum sana bugün siirt çok sıcaktıAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
gidecekleri yerde gölgelik yerler vardır mutlaka.Alıntı:
sen ben yani bizler siirt'te kalanlar kendilerini güneşten korusun.
bugün güneşten yandım kavruldum. valla.
Bu sene öss yüzünden burdayım ama gelecek yaz ne öss var ne de başka bişşey.Bu yaz Siirt'te son yazı yaşıyorum kurtuluyorum en sonunda...ohhh beeee :260:
bende burdayyım ALLAH KAHRETSİN ÇOK SICAK BURA ..
benimde bu yıl iznim yok bu yüzden kurtalana gitme şansım bile yok ve bu yıl için güzel planlarım vardı napalım kısmet değilmiş önümüzdeki yaza kadar siirtte çakıldık iimi.