Win98 kullanmış olanlarr bu aslanı hatırlayacaklardır. Bende keçi başını ekledim. Amacım gerçekçi bir montaj yapmak değildi sadece serbest çalışma.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Win98 kullanmış olanlarr bu aslanı hatırlayacaklardır. Bende keçi başını ekledim. Amacım gerçekçi bir montaj yapmak değildi sadece serbest çalışma.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok komik olmuş :D
:141:
Photoshopla tanısalı bir - iki hafta olmuştu ve bu çalışmayı yapmıştım. Fena değil sanki. Ayrıca bu konu başlığı için de teşekkür ederim. İçini doldurmak da bize düşüyor.
sağol :141: :141: :204:
Güzell Çalışmalar :)
Tebrikler Kont. :68:
hey maşaallah abicim valla tam anlamıyla mükemmel ve emek sarfedilmiş.
kırk yıl kalsa ben buna benzetemem bile..
ellerine yüreğine sağlık.
teşekkürler paylaşımın için
Tşkler DeRBeDeR. Yapamazsın diye bir şey yok. Önemli olan doğru yöntemi kullanmak. Buna benzer çalışmalarda doku oluşturmayı bilirsen sorun kalmaz. Doku oluşturmada zaten çok basit bişey. Aslına bakarsan çalışmada hala bir sürü eksik var.
emeğine sağlık güzel olmuş
:4:
Neredeyse her ps dersinde anlatılan bir konu olan güneş tutulması.
BİRİNİ DİĞERİNDEN GÜZEL ÇALIŞMIŞSIN TEBRİKLER :154:
mısır fili harika olmuş
:162:
Deniz dısında sıfırdan yapılmış sevdiğim bir çalışma.
emeğine s ağlık dostum
baş döndürücü göz kamaştırıcı bir çalışma...
emeğinize yüreğinize sağlık gerçekten çok beğendim.
güzel çalışmalar tebrikler:1:
Daha önce eklemiştim ama bir sorun olmuş galiba.
Aşağıdaki görüntü ' humanist ' tarafından foruma eklenmiş olan Siirt görüntülerinden biri, bende renklendirmesini yaptım kendimce. Bir saatte bu kadar oldu.
tek kelimeyle süperolmuş ve işim düştü size bende de bir siyah beyaz foto vardı renkliye dönüşecek.
bir ara sunarım zahmet olmazsa yaparsın..
Pazar günü sınavlar bitiyor.Pazar akşamı veya sonrasında yollarsan seve seve yaparım. Tabi elimden geldiğince. :3:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
tek kelimeyle süperolmuş ve işim düştü size bende de bir siyah beyaz foto vardı renkliye dönüşecek.
bir ara sunarım zahmet olmazsa yaparsın..
Normalde imza atmam çalışmalarıma ama bu defa bi atiyim dedim. Konusu olmayan serbest bir çalışma.
güneş tutulmazı hoşuma gitti paylaşımın için tşkler... [BLINK]Kont[/BLINK]
titizlikle emek sarf edilmiş çalışmalarınız gözlerimi kamaştırdı bir an...
güzel şeyler sergilemişsiniz...
emeğinize yüreğinize sağlık..
Serbest bir çalışma daha. :48:
ellerinize sağlık hepsi bir birinden daha kaliteli olmuş yeni çalışmalarınızı dört gözle bekliyorum.
2.sayfadaki tüm çalışmaları çok beğendim. Gerçekten de hepsi de birbirinden kaliteli olmuş.
Devamını bekliyoruz...
Güzel yorumlar için tşk ederim. Tamamen oluşan sinerjiyle alakalı bişey. :154:
Wallpaper çözünürlüğünde yaptım bu seferki çalışmayı. Sıfırdan yapılmıştır. Yardımcı program kullanılmıştır.
emegine saglık baya güzel çalışmalar
devamı yokmu kont siteye her girdiğimde mutlaka ziyaret ettiğim yer haline geldi ama yeni çalışmaların yok nedenini öğrenebilirmiyim.
Haklısın baya oldu bu başlığa yeni bişeyler eklemeyeli. En son 12/12/2007 tarihinde çalışma eklemişim. O tarihten bir hafta sonra 4 haftalık final ve telafi sınavları vard o donemde sadece yapılan Ps yarısmaları için çalışma yapmaya fırsat bulabildimı, ondan sonrada 3 hafta boyunca Linux kullandım orda Ps yoktu. :217: Hatta en son yapılan Ps yarısmasındaki çalışmayı evde Ps olmadığı için internet cafede yaptım. İnsallah en kısa zamanda yeni çalışmaları eklemeye başlarım.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
devamı yokmu kont siteye her girdiğimde mutlaka ziyaret ettiğim yer haline geldi ama yeni çalışmaların yok nedenini öğrenebilirmiyim.
anladım pc olmaması kendini geliştirme açısından kötü geleceğin photo shop' çularından görüyorum seni hayırlısı artık.
Kont'un bir çalışması arşivimden takdirlerinize
Selçuklardan kalma tarihi ulu camiisini emek vererek çok güzel bir görünüme kavuşturmuşsun abim.
En uç kısmı biraz bulanık görüksede güvercin ve ince çerçeve Minareye renk katmış.
Ellerine emeğine sağlık abim.
Eller dert görmesin.. Görmesin ki böle güzel çalışmalarınız eksik olmasın.
abi bunu alıyorumm!!!Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Kont'un bir çalışması arşivimden takdirlerinize
haberiniz olsun !!!