[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saoll Abimm
Gerçekten güzel olmuşş Ellerinee sağlıkkk :)
:3:
Tşk ederimm
Doğum Günün Kutlu oLsun ßitanem, İn$. Ömür ßoyu Doğum Günlerinde Yanında Olurum ßirlikte Yıllaraa(K)
İnş. Canımm :) tşk ederimm :3: :78:
O gün biraksam demek bugun dogum gununu kutlmayacaz:) Helwa yıyecekmısız :Pp Dogum GUnun kutLU oLSun uuuRCUm .. hanı pasTamıS :P aYRıca eLeMan abi SüperSİn
:11: Haklısın Abii o gün bıraksann gidiyodumm :P
Helee bi dee Şirin Bırakacak mıydıı :))))
Sadece senlee olmaz :D Ama arkadan itersen o ayrıı :P
doğum günün kutlu olsun can iyiki varsın :41: :41: :41:
:112: Doğum günün kutlu olsun [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] :260:
Tşkler Hanım Ağamm :))
Saol Kont
Tşk ederimm :3:
Ben pasTami isterim banane :)::):):)
Dogum Günün Kutlu olsun canim iyki dogdun...
Tşk ederimm Saolunn :3: :99:
Acılı günümde, mutlu günümde beni yalnız bırakmayan vefalı dostum, canım Arkadaşım Zircon'un doğum gününü kutlar, Ailesiyle birlikte mutlu ve uzun bir ömür dilerim.
:261: canım kardeşim mutlu yıllar iyi doğdun iyi warsın
:55: :55: :55:
Gerçekten güzel oluyoo yaw :3:
Derbeder Kardeşim , Rohan Abim Ve Beddua <<<
Tşkler arkadaşlar :( az da olsaa bu deliyii hüzünlendrdiniz... Ağlıyrumm saolsunn :'(
Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir. Bir dakika için yaşamın ve seni düşünen birinin olduğunun sevincini hisset ve mutlu ol! Şimdi bu mutluluğuna sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme! Aşkta, parada, sağlıkta her zaman kazanmanı dilerim. Sensiz bir hayatta kime gerçekten "dostum" diyebilirdim bilmiyorum. İyi ki dogdun. Nice mulu yaslara...
Ben Resim Yapamasamda İçimden Geçenleri Sölim Sana :273:
Dogum Günün Kutlu Olsun Hayatında Hep Olumlu Ve Güzel Kararlar Alman Dileğiyle Sana Nice Yıllar Diliyorum Yeni Yaşında Herşey Gönlünce Olsun
ZIRCON NAMMI DEGER UGUR,DOGÜM GÜNÜNÜ KUTLAR SAGLIK DOLU NICE YILLAR DILERIZ.... SENI ÇOK SEVİYORUZ...BAYKANIN SESİ AİLESİ ADINA DJ YASIN VE BEHCET .....
IYIKI VARSIN KARDEŞİM IYIKI DOGDUN.....
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
:136: doğum günün kutLu oLsun abicim nice deliiii seneLereee :136:
:261:
Yasin Abim , Emoşumm , Ufaklık
Tşk ederim sizlere... :3: Herşey için...
bakh yine ufaklık diooo :45:
DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR, TÜM BEKLENTİLERİNİN GERÇEKLEŞMESİNİ TEMENNİ EDERİM.
[GLOW=deeppink]:112:MUTLU YILLAR...:112:[/GLOW]
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
İYİKİ DOĞDUN
doğum günün kutlu olsun arkadaşım :259:
Tşkler Arkadaşlar Saolun... :3:
[GLOW=blue]İYİDİ doğdun abi[/GLOW]
Nice Mutlu Yıllar Dilerim Abe
Biraz Geç Oldu Ksr Bakma :63:
Doğum Günü Hediyem
İki tel ağarmış saçım,
Birkaç damla gözyaşım,
Uğruna harcanan hayatım,
Sana, doğum günü hediyem...
Uykusuz geçen gecelerim,
Gerçekleşmeyen hayâllerim,
Karşılıksız kalan bu sevgim,
Bana çektirdiğin çileler,
Yıktığın pembe hayâller,
Kırdığım şişeler, kadehler,
Beni, bıraktığın için üzgün,
Ecelin gelsin, doğduğun gün,
Hatıralardan, bir demet hüzün,
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Dj_pisune
Doğum Günü Hediyem
İki tel ağarmış saçım,
Birkaç damla gözyaşım,
Uğruna harcanan hayatım,
Uykusuz geçen gecelerim,
Gerçekleşmeyen hayâllerim,
Karşılıksız kalan bu sevgim,
Bana çektirdiğin çileler,
Yıktığın pembe hayâller,
Kırdığım şişeler, kadehler,
Beni, bıraktığın için üzgün,
Ecelin gelsin, doğduğun gün,
Hatıralardan, bir demet hüzün,
Güzeldi pisune
zevkle okudum
yüreğine sağlık...
dogum günün kutlu olsun zircon
Dogum gunun kutlu olsun... Bir omur saglıklı ve mutlu yasaman dileğiyle...
[BLINK]dogum günün kutlu olsun ... nice mutlu yıllara...
seni seviyoruz... :81:[/BLINK]:150: :222:
doqum qunun KutLu 0Lsun Kardesim yeni yaşinın. basarı,huzur,mutLuLuk qetirmesi diLeqiyLe..
bende henüz gördüm kardeşim kusura bakma.
yeni yaşın hayırlı olsun, huzur mutluluk getirsin ve herşey gönlündne geçenlerin en güzeli olsun inşallah...
gec kaldik kusura bakma, ama sonucta yne kutLadik :) mutLu yıLLar .
doğm günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun