Siirt Botan Balığı ile ilgili tüm bilgiler ve fotoğraflar bu topic altında sunulacaktır. Başka konu açılmayacaktır.!!!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Siirt Botan Balığı ile ilgili tüm bilgiler ve fotoğraflar bu topic altında sunulacaktır. Başka konu açılmayacaktır.!!!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Botan çayında böyle büyük balık çıkar mıydı ? çok güzel..
gecendede haberlerde alt yazıda okumustum botan cayında 170 kilo balık yakalanmıstı
Siirt Botan Balığı Siirtliler board farkıyla
botan çayından çıkan dev botan balıkları güres caddesinde bayağı ilgi görüyor.
arkadaşlar bi daha botana girmeyin ha...sonra bu balıklar sizi yerler...
ya bu kadar büyük balık nasıl o kadar sığ sularda yüzüyo hayret allahın berekti işte
Allah bereketini artirsin :D
aminnnnnnnnnnnAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
bu kadar büyümelerinin nedeni uzun süre botan suyu ve bağlı kollarında balık avlanamaması.böylece balıklar büyüme imkanı buluyor.
şunu da belirtmekte fayda var.kaçak avlanmada yüksek para cezaları kesilmekte.belki bu da etkili olmuş olabilir
aminnnnAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
abi ben o adam yerinde olsaydım keşke adımız cıkardı
YAHU BİZİ TOPRAGIMIZDA MEŞUR OLDU
hakikatten büyük bi balık tutan adama bıravo yanı nasıl tutmus öylee....
Gercektende allah arttırsın çok güzel ve büyük balık bende oradaydım satarken balığı çok büyüktü hatta kafasını ben aldım . . . :D biyoloji dersi için
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
eee bu adam bneim dayımdır
gormeyili botan balıkları cok buyumus bu balıklar beni tek lokmada yutarlar valla
Allah bereketini artirsin
amin amin
siirt botan balığı
way be şu balıga bakkk...
Arkaaşlar siz daha botan balığının namını duymadınız galiba gördüğünüz balıklar ufak yaw onların 2 3 katı büyüklüğünde balıklar var avyasağı olması nedeniyle medyaya yansımıyor yoksam nce büyük balıklar çıktı oradan.
heyyy MAŞALLAHHHH BALIGABAK beeeeeeeeee :26:
sana katılıyorum üstadım.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Arkaaşlar siz daha botan balığının namını duymadınız galiba gördüğünüz balıklar ufak yaw onların 2 3 katı büyüklüğünde balıklar var avyasağı olması nedeniyle medyaya yansımıyor yoksam nce büyük balıklar çıktı oradan.
abiben bidaha botanın yanından geçmem. yaa bunlar bi çırpınışta üstümüze gelirler:) cidden büyük daha büyüğü var mı acaba?
bısde her sene gıdıyos balık avlamaya gercekten cok cesıtlı ve guzel balıklar vardır :) :111:
altınoluktayım gerçkten geçen hafta bi köpek balığı yakalamışlardı görçektin ya gözlerine inanamıo insan ürktüm başta çök kötü görünüyodu uzun bişi ya ıyy :)) orada bu kadar uzunlukta ağırlıkta balık çıktığınada şaşardım yani
geçen gün pazarda denizden çıkarılmış balıklar vardı merak edip iki çeşidinden aldım ve rahatlıkla söylebilirimki botan balığının tadı yanında solda sıfır kalıyordu tadı.
Allah bereketini artırsın ne diyelim
derya kuzulrii bunalr gell geell :)
masi erzae beleşe vere vereee :D:D
Allah Bereketini Artırsın...{ amin }
Botan Balığıı Çok lezetlidir yemeyenler için Tafsiye ederiim O diğer balıklara benzememez:)
Çok Büyük Ve güzeL BaLık Ama YakaLandığı Zaman Görmüştüm Ben Bu BaLığı . . . :)
fotograf küçültücü proğramım arızalıydı benden önce rohan düzeltmezse en kısa zamanda siteyi kasmayan yenileriyle değişirim şimdilik orjinalleriyle idare edelim ;)
tşk ler abi ellerine saglık :)
gerçekten çok güzel balıklar ellerine ve emegine saglık güzel bir paylaşim tşk..
balık degil sanki hepsi birer kucuk JAVS<<<dusunsene botan cayına serinlemeye gitmissin yanında bu balıklar yuzuyo :)))
çok haklısın kartal abi ben çok korkarım...Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
acayip ürkütücü olur...
ama muhteşem görünüyor balıklar...
botan nehrini çok merak ediyorum Şayet siirte gelmek nasip olursa ilk önce botan nehşrnş görmeye gelirim...
orayı görmeden hiç bir yere gitmem:)
paylaşım için teşekkürler eleman abi...
emeğinize sağlık:)
süpper balıklar:):98:
Güzel fotoğraflar Abi emeğine sağlık ..:) Abi Paintende küçülte bilirsin..:) Saygılarımla....:)