Evet dostlar hepimiz bildiği gibi artık yaz geldi ve havalarda iyice ısındı...eee artık tatil vakti......peki hangimiz nerede tatil yapacağız...sizce tatil yapılacak en güzel yer neresi?nasipse ben mersin'e gitmeyi düşünüyorum
Printable View
Evet dostlar hepimiz bildiği gibi artık yaz geldi ve havalarda iyice ısındı...eee artık tatil vakti......peki hangimiz nerede tatil yapacağız...sizce tatil yapılacak en güzel yer neresi?nasipse ben mersin'e gitmeyi düşünüyorum
iStanbuL gönen erdek antalya w.s D:D
yakın yerleri tercih edecem :19:
valla ben hataya gidicem pek gitmek istemiyom ama mecburi
yakınyerler Tercihimiz tabi vaktimiz olursa
senin gibi yapacam bende abi...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
yakın yerleri tercih edecem :19:
walla bellı değil daha ama ıstambul galıbaa
tabiki hesta
bursa- yani gemlikteyim....sahilimle buluşmaya gidicem inş....
ama bende senin yanına gelecektim:)))kardeşimAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yasemin_tutku
bursa- yani gemlikteyim....sahilimle buluşmaya gidicem inş....
sen gel kardeşim ben fazla kalmıcam zaten iki haftacık..:))belkide daha az....
beni bekle ozmn geliyommmmmmmmmmmmmmmmAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : yasemin_tutku
sen gel kardeşim ben fazla kalmıcam zaten iki haftacık..:))belkide daha az....
:))bekliyorum daha gelmedinmi sen..:))
çok beklersin çünkü yaz ayların bitimi gibi gelirim agustos 15 ten sonra...
eyyy tamam ozamana kadar ben tatilimi bitirip evime dönmüş olurum....))
ok anlaştık gelişimi bekleeeeee canem kardeşim..
büyük ihtimal siirtte olurum :)
Her zaman olduğu gibi abimle Aydın kuş adası sonrada siirt pares turu yaparız.
kütahyaya gidcez yeni deneme yapacaz kaplıca varmış oralarda
valla ben her yaz giitigim gibi bu yazda marmarise gitcem süper bi yer :90: :90:
arkadaşlarla suriye ye gidizcez :262:
bende batmana gitcem insallah
malesef diyarbakıra gitcem güselim sahil güneş varken diyarbakıra gitcem neyse :(
bende 6-11 temmuz arası istanbula gidecem..orada koçerler arasında çılgınca 1 aylık tatil kazandım...:D:D :11:
bende o arada mehella memoda olacam 2 haftalık boll bolll eglence hemde her şey beleş....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
bende 6-11 temmuz arası istanbula gidecem..orada koçerler arasında çılgınca 1 aylık tatil kazandım...:D:D :11:
reşadi'ye beni beklio...
He zamanki gibi Siirt :D
belLi oLmaz her an herşy olabilir
1 Veya 2 Hafta Sonra Marmarise gideceğim ya sabır günLerde geçmiyor :D
cınarcık sora kastamonu ınslh =)
manisa..
Şu an için aklımda bir yer yok ama 1 haftalık güzel bit tura hayır demem :)
Mersin olabilir en kısa zamanda :) ondan ziyade Siirtliler-Board ile beraber Piknik yerlerini dolaşacağız...
Bu arada arkadaşlar şimdden söliyimm 10 Ağıstos tan sonra bizlere bir mardin turu lazım :P
ancak 25 temmuzadan snra ıstambula gıdecemm :Ç))
adana inş....
izmir,balıkesir(akçay) ve istanbula gittim bu yaz ve çok mutlu oldum . ama bi antalya hiç fena olmas falla
Askerlik öncesi iki hafta Alanya tatili yapmıştım...Askerlik dönüşü hazır Burdur-Antalya yakınken bir hafta Antalya iyi gider sanırım...Ahh ahh geçmiyor 18 gün bile olsa...
Mersin ve malatyaya gittim. şimdi de izmire gitcem..
siirte geldım ıstanbul :)
ben bu yaz canım memleketim siirte geldim tatile sonra adana birkaçgün sonrada tarsus a tatile gidiyoruz bu yaz ii tatil yoptım özellikle canım memleketim siirtte
ben buyaz D.Bakır,Ankara ve ensonda çanakkaleye gidcem..tabıkı hayırlısıyla allah izin verirse bi mani olmassa bu hafta gidiyommm..çok geç oldu ramazan ilk haftası gelcem .. inşallah bellkide 2. haftası kısmet artık neyse çok konuştum ...
heralde en uzun tatil benimki olmuştur 8 saatliğine siirt te gelmiştim başkada tatil yapamadık biz işçi adamız sürekli çalış çalış nereye kadar gidecez bakalım :16: :265: