EVET MİLLET NAMI DEĞER EFSaNe_1907 YaNi BeN :P VaTaNi GöReViMİ BiTiRiP GeRi GeLDiM. DaRıSı ŞaFaĞı 460 OLaN Ve ŞuaNDa YaNıMDA BuLuNaN KaNKam ESMER'İN BaŞıNa:D KaNKa ŞaFaĞıN CoK ToRuN UNUTMA :d :11::11:
Printable View
EVET MİLLET NAMI DEĞER EFSaNe_1907 YaNi BeN :P VaTaNi GöReViMİ BiTiRiP GeRi GeLDiM. DaRıSı ŞaFaĞı 460 OLaN Ve ŞuaNDa YaNıMDA BuLuNaN KaNKam ESMER'İN BaŞıNa:D KaNKa ŞaFaĞıN CoK ToRuN UNUTMA :d :11::11:
Hoşgeldin cici kuş. Sensiz hayat yerin dibine batsın. Sensiz geçen şafağım ne yapsın, canım ne yapsın :D
:11:
rohan abi cok tşk ederim :D söz ve müzik sanamı ait :d
yok anonim :D
he anladım abi :d
kardeşim hayırlısı olsun darısı başımıza 5 gün sonra inşş bende ordayımm..
çok sağol kardeşim darısı senin başına hayırlısıyla gelirsin inşallah :D acele gel bekliyorum seni
Dur bak ne yazacam sana.
Askerliğini bitirmen şerefine sana son yazdığım bestemi okuyacam. Yok yok ısrar etme okuyacam,
Efsane geri geldi,
kafamızın etini yedi,
Al sana bu şiiri
Kedi eti yedi...
Tamam beğendin biliyorum, teşekkür etmene gerek yok :P
ya rohan abii süpersinn..:D:D:D:
çok beğendim çokkk :D:D:D
Dj Koso yakında geliyor,
Bütün dertler bitiyor
Siirt'in kızları çok güzel
Hepsi Efsane ve Koso'ya bitiyor :P
:d:d:d:d:d
Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bak bunu gerçekten çok beğendim :)
Koso çok gülme :D Biraz da teskereye bırak
Eleman abi diyor ki, teskeresini alsın gelsin, bir kutu gofret verecem :)
Hadi yine iyisin, kaptın gofretleri
ben firar edyiyorum gofret lafın duyunca dururmuyumm...
banane bende istiyorum :D:D:
eleman abi 3 senedir gofret verecek :))rohan selamımı soyle gofretler teskere icin 2 kutu olsun yok derse haberim olsun istanbuldan gonderirim :)))
kartal abi sende olmazsan ac kalacaz ya :D cok sağol abim :)
Koso, 3 kutu yapcam gofretleri ama firar etme :D
Kartal abi merhaba, bu askerler geri geldi, hadi hayırlısı :)
valla geri geldi :D başınıza bela olmaya :D rohan abi şu yanımdaki esmere söyle sussun :D
İsot yedirelim susar :D
Yarın Siirtliler-Board üyeleri Bileklerde yüzmeye gidiyor. Gelenler ok.lesin.
Ben
Esmer
Cicikuş
gelmek isteyenler yazsın arkdaşlar ona göre listeyi cıkaralım
not : HERKEZ KENDİ ÜCRETİNİ ÖDEYECEK ÖZELLİKLE ESMER BENİMKİNİDE ÖDEYECEK :D
cicikuş demeyin karizması sarsılıyor :)) gerci fenerlilerin hepsinin bu ara karizması bozuk ama hatırlatmıyacaktım pardon :)
kartal abi sana sesim cıkmaz ne dersen eyvallah :) saygımız sevgimiz sonsuz sana abi :D ama şu rohan abiye söylede vazgecsin şu karizmamı cizmekten ya :)
ROHAN kardesim bakanlar kurulu kararı ile efsane kardesimize cicikus denilmesi ikinci bi emre kadar yasaklanmıstır ..haberiniz olsun ondan sonra vay efendim ben duymadım vay efendim ben bilmiyordum yok :)
kartal abim süpersin ellerinden öperim :)
estağfurullah ebi ele ayni fok rasi :)
sağol abe ALLAH kücük kartalı sana bagışlasın :)
amin allah razı olsun :)
abi gofret için adres veri rorumm siirt yurt içi kargo rohan abinin adına ver benim adıma versen kimseyle payşalma en iyi rohan abi adına ver bize paylaştırır...
koso sen gel kartal abinin yerine ben alacam sana :D bayramda istanbula gidiyorum ordanda kartal abiden ben alırım :D
hoşgeldin hakan :) geçmiş olsun tekrar ebi :) ehle u sehle :)
bu arada yazılanları okudum,çok güldüm :) rohan abi yazdığın dörtlükler süper :)
hakan+hasan bi kutu gofrette benden size :D askerlik armaaanı :8:
HASAN teskereyi al soz rohanın adresine gonderecem :)))
bı ben geldım safak cok cok karanlık :(
efsane hg falla belli oluyor geldğin :)
özlem abla çok sağol :) artı bu gün fotunu gördüm :D tanıdım ::DAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
arkaşdaşlar cok teşekkür ederim
Efsane hala yatıyor yaws.
Bugün saat 14:00'te Bileklerde yüzeceğimizi hatırlatırım :)
(Yüzme yarışında beni kimse yenemez ama askerlere bir kıyak geçeriz) 3 metre avans :P
efsane senin bu kadar iyi yüzdüğünü bilmiyordum
o sarı tahtaları nerden buldunuz yaw
hoş geldin efsane ... koso sende yakında burdasın gufreett benim işim biliyorsun hele bi gel kartalın yerine ben burda hallederim :)))Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]