[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
KIZLARA GÜVENMEYİN...!
Ediy By SeRCii FotografTa Kücük Bi Reklam WArdı onu siLdim Kendi RekLamımızı Koydum :2: uMarım AnLayış gösteririsiniz..? :2:
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
KIZLARA GÜVENMEYİN...!
Ediy By SeRCii FotografTa Kücük Bi Reklam WArdı onu siLdim Kendi RekLamımızı Koydum :2: uMarım AnLayış gösteririsiniz..? :2:
:11: bunlara bak hele :11:
falla arkadskıne baq yaf heh saol arkadasım :226:
arkadaşlar ben söledim güvenmeyin bu kızlara ama dinleyen kim baksana kızın yaptıklarına hepsi aynı ...
:274: haklısın da bunlar japon galiba :17:
hehe alın kızlar kesin bir kanıt size güven yok :D
rohane nerden bilion japon olduklarını arkadan bakıpta önlerini nasıl göördün hayret hahahaha arkadam tanıdın demek :205: :205:Alıntı:
Orjinal Yazarı : RoHaN
motorsiklet ve adamların saçlarından ve yani japon veya çinli bunlar kesinlikle uzak doğudan
hiçkimse bunun aksini ıspatlayamaz. :40:
japon türk hiç bişi fark etmez kız aynı kızdır tüm kılzar ööle hahaha
eewet valla cok güzel bir sahne bu valla
Alıntı:
Orjinal Yazarı : RoHaN
mükemmel ötesi bazıları cok kızıyor bu resme ama :):)
valah kızların hepsi ihanet yapıyo bu güzel bir ispat bunu kızlara göstermek lazım
cok doğru bır karar tebrikler..!!!!!
kizlardan cok tepki aliom kiziolar :):)
simdi bazi kizlarin günahlarini aliyorsunuz ne demek her kiz ayni zzzt asil size güvenmemek lazim :274:
:244:
:11:
ya meryemce biz ne yaptikk sizinki kanitli işte ppeki bizz ne yaptikki kanitlaaaaa bakayimmmm
Ben kanitlarim merak etme (insallah bulurum birsey :11: )
:244:
NEDEN DİREK O YÖNDEN BAKIYORSUNUZKİ BELKİ BİRİ EŞİ ÖTEKİ KARDEŞİ OLAMAZMI :233:
İHANETLER BU KADAR ALENİ OLMAZ
HA BUNLAR ÇİNLİ SON NOKTAYI KOYALIM :51:
[GLOW=deeppink]resmin üzerindeki yazıdan da anlaşılacağı üzere Hayal bu ... :60:
yoksa kızın yanındaki erkek bunu farkedemiyorsa zaten, ona da diyecek çok şeyim olurdu ama neysee.... :266:[/GLOW]
Resim güzel.Paylaşım için tşkler emre ama bulunmuş olduğunuz ithamlarar sonuna kadar karşıyım.Herkes biliyor ki kızlar erkeklerden daha sadık...............
Alıntı:
Orjinal Yazarı : candy5
Resim güzel.Paylaşım için tşkler emre ama bulunmuş olduğunuz ithamlarar sonuna kadar karşıyım.Herkes biliyor ki kızlar erkeklerden daha sadık...............
agır ol arkadasım ben buydayım :234:
Yanılıyorsun çok kız varki erkeklerden beter..Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : candy5
waşşş waşşşş.... saol güvenmeyizz tabii
ya kızların bir bölümü dediğiniz gibi sadık olmayabilir ama erkeklein hepsi nankörrrrr :13: :13:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : By_ÇAPKIN
hehe alın kızlar kesin bir kanıt size güven yok :D
Güven tek mi DOstuM :D hiç bişi yok
AÇ KALIN :P :11: :3:
eroL abi Ye de KATILIYORUM ...
ya size bişey dicem beş parmak birmi ya o kız böle yaptı die herkes AA EWET KIZLAARA GÜWENMEYİN DİOO :13: :13:
kız milletine mi güvenecez ula kızlara güvenecegime dagdan atlıyayam daha iiiii beah :1: :11: :11:
:yes: :72: :yes:
Abi Ben Artık Arkadaşım Yanımdayken Sevgilimin Yanına Hayatta Gitmem Bakarsın Benimde Başıma Gelir Aman ALLAH Korusun :65:
Bu kadar gitmein üstLerine sizin basınıza geLirse görürsünüz daLgayı :D( geLmez insallah )
InsanLarın hepsi aynı oLmadıgı gibi kızLarda öyLe . Cok sadık degerLiLeride var .
kızLar aLinmain yaa . :54:
bu sadece bi resim güLüp geceLim .
Emreyede tskLer :) :272:
bizim kızlar böle yapmaz hel bide yanında erkek varsa... :43:
resim gerçektende çok komik
:48:
[GLOW=deeppink]Her Kıs Aynı Deil Hem Belki O elini tuttuğu erkek sevgilisinin can dostu ve arkadaşının kıs arkadaşına baktığı içinde ikiside ihanet etmiş oluoo!!;)bende onu gördün resimde[/GLOW]
KIZ MİLLETİNDEN KİMSEYE HAYIR GELMEMİŞTİR GELMEZDE...O YÜZDEN KENDİ BAŞINA HERKES YOLUNA DEVAM ETSİN...KIZLAR SADECE BELA VE DERTTİRLER...VE DE HER ŞEYE SAÇMA BİR BAHANELERİ VARDIR...
kız milleti işte ne ayak bilinmez:P
kılıfları değişir ama hepsinin içi aynııııı :D
Aynı Cinssiniz Hepiniz Aynısınız Allah Bizi Sizden Korusun Yarabbim :14:
amann amann kendileri çok marifetmiş gibi birde atıp tutmaları yok mu
Allah sizleri kızlardan korusun evet hatta hiç kız arkadaşınız ile olmasın :228: :228: kız yok dert yok.bakalım böyle memnun olacakmısınız erkekler.
Güvenilcek kız vardır güvenilmeycek kız vardır güvenilcek kızı bulduktan sonra gerisi beni pekte alakadar etmez...
:37: