[S]eleman abi ellerine saglık süper bi resim...paylaşımın için saol...[/S]
Printable View
[S]eleman abi ellerine saglık süper bi resim...paylaşımın için saol...[/S]
son resim bir harika olmuş eleman abi, tek sorun logomuzun büyük olması, çözünürlüğünün bozuk olması, onun dışından 10 üzerinden 9 verdim.
:231:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hepsi Birbirinden Güzel ama dikkatimi Çeken Şu İkisi Oldu Gerçekten Harika Ellerine saglık eleman abe emek harcamışsın hepsine
abi ancaa bakabildim soory .. her gecen resimde biraz daha iyi gördüm seni. ise heves baglamıssın Harikasin diyemicem ama kendince muhtesemsin :p ne fark ettiki bende bilmiyorum ..
ayrıca banada bi güzellik yaparmısın .. sagopa nın karanlık resimlerinden olusan bisi ve üstünde benim ismim . :p
Abim yaa Züppersin valla cok tsk ederim. Ellerine sagLık. Allah seni basımızdan eksik etmesin :4: :1: :120:
abı hepsınıde teker teker ınceledım cok mukemmel lmuslar yuregıne saglık
gereçekten tüm foto shop çalışmalar tek kelimeyle harika olmuşlar.. başarıların devamını diler paylaşımın için teşekkür ederim
begendiğinize sevindim teşekkürler
Azad sanada ayrıyeten rica sağolasın :19: