ileri de hayırlısıyla dernekleştiğimiz zaman
sportif faaliyetlerimiz daha bir resmiyet kazanacak ve
ligde mücadele eden bir basketbol, futbol ve voleybol takımımız olabilir.
Printable View
ileri de hayırlısıyla dernekleştiğimiz zaman
sportif faaliyetlerimiz daha bir resmiyet kazanacak ve
ligde mücadele eden bir basketbol, futbol ve voleybol takımımız olabilir.
tüm takımı ve orda bulunupta takıma destek veren herkesi tebrik ederim :)))
bütün ark lara canı gönütden tebrik ederim harikay'dılar
ama az sayıda taraftar gelmiş
cok guzel gectıı sıırlıler board takımı kularım bu aradaa
ewet cok iiyi olur futbol: basketbol başka ne olsun ama bizi unutmayın
hepinizin yanaklarından teker teker öptüm sayın :19: tebrikler:1:
Hepimiz Süperdik Hak Ettik Ve Aldık Butün arkadaşlarımı Canıı Gönülden Kutluyorum
Bu Arada Rohan Abe Attıgın 3 lük Süperdi Tebrikler
Rohan Abe Osman Hoca Bide Maçın rovanşı Olcak Dedi Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda İnş. Gidip Onların Evinde de Onları Malup Edicez
By-NEFES!MS!N
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ahme yakısıklı cıkmışsın :75:
hehehehehehe galiba çok güzel geçmis :):):) hehehehe koser veril medi mi yaw :):):) konserden resim yok?
DENGETV SİİRT TEMSİLCİSİ ZEYNEP TOPAL'ın basket maçıyla ilgili yorumunu aynen sizlere aktarıyorum...
ZEYNEP TOPAL 88.254.5.... 29.03.2008
DENGETV SİİRT TEMSİLCİSİ
ÇOK DEĞERLİ SİİRTLİLER-BOARD YÖNETİMİ VE ÜYELERİ.ETKİNLİĞİNİZDE BULUNMAYI ÇOK İSTEMİŞTİM AMA KISMET OLMADI.İNŞAALLAH BAŞKA BİR SEFERE KATILABİLİRİM.ÇOK YAKINDA SUNUCULUĞUNU KENDİM YAPACAĞIM ÇOK CİDDİ BİR PROGRAM DÜŞÜNÜYORUM.BU PROGRAMDA SADECE SİİRT KONUŞULACAK A DAN Z YE HERŞEYİYLE; EĞRİSİYLE DOĞRUSUYLA,SİİRT İÇİN YAPILANLARLA YAPILMAYANLARLA.YA DA YAPILAMAYANLARLA İLGİLİ HERKESE SÖZ HAKKI VERİLECEK.SAYIN VALİMİZDEN BELEDİYE BAŞKANINA,YETKİLİLERE,GAZETECİLERE.HATTA HALKA DA SÖZ HAKKI VERMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜM BU PROGRAMDA,SİİRT İÇİN ÇALIŞAN EMEK VEREN SİİRTLİLER BOARD YÖNETİMİ VE ÜYELERİNİ DE GÖRMEK İSTİYORUM.KATILMANIZI BEKLİYORUM.BU PROGRAMIN TARİHİNİ HERKESE ÇOK YAKINDA BİLDİRECEĞİM.SİİRTİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BU PROGRAMA KONUK OLMAK VE SÖZ ALMAK İSTEYEN HERKES KATILABİLECEK..HERŞEY SİİRT İÇİN..!HERŞEY BEYAZ KENT İÇİN..!HERŞEY DAHA BEYAZ BİR KENT İÇİN..!BUYRUN EVLİYALAR DİYARI SİİRTİ DENGE TV SAYESİNDE TÜM DÜNYAYA TANITALIM..SAYGILARIMLA..