-
güzel şeyler yazmak istedikçe bişeyler yeminli beni üzmeye günlük...içinden çıkılması güç uçurumlar gibi.....neye zorluyolar beni.....ben ne yapıyorum....kime ne zararım var.....bir laf getiriyomuyum aileme......siz kızınızı korudunuzda ne oldu......konuşturmasınlar beni günlük beni kızdırmasınlar......
alıp başımı gitsem diyorum....kıyamamki anama kıyamamki babama....ama gidelim buralardan günlük..artık durulcak gibi değil.......kendimi yorgun hissediyorum günlük.......yürek yorgunu beden yorgunu.....gözlerim yanıyo....ağlayasım var galiba...ama göz pınarlarım kurudu ya...o yüzden ağlayamıyorum bide sözüm vra.....
biliyomusun günlük şuan parmağım şiş ve mosmor çok acıyo...ne oldu bende bilmiyorum birden bire öyle oldu.....sıkıntıdan heryerimde yaralar çıktı ya......bu parmağım ne olcak bilmem artık....yaşlanıyorum galiba....
kuzenle sabahladık günlük....biraz dertleştik.....alıp gideyim seni dei....ahh babam göndermedi...yoksa ne kadar iyi olurdu...kafam dağılırdı be günlük.....
.
bu arada....metallica arkadaşım...iyiyim demek adettendir ya "iyiyim " ...ama değilim....
rohan kardeş saolasın....
günlük hastayım boğazlarım ağrıyo bide grip olmuşum.......gidip dinleneyim biraz...birazda yüreğim acıyo çünkü....
-
günlük neden üzerler beni hep bu çok sevdiğim insanlar.
her filmin reklam olmasıyla başlayan heyecan gibi yasemin bacım da çünküyle noktalamış yazısını.
gelde çıldırma meraktan çatlayacam şimdi ya...
yada hani sinemaya giderler ya bazen iki sevgili veya dost.
böyle neşe içinde filmlerini izledikten sonra gösterideki film en heyacanlı yerinde bölüm sopnu olurya yasemin bacımınki de ona benzedi şimdi. :(((((((
evet günlük bende dün gece sabaha kadar siirt fmi dinledim metallica abiyi yani.
yine birilerini kızdırıyordum ama haklıyım günlük. çünkü yalancının ta kendisi o.
ve sonra sabah 4 oldu servisi çağırdım ailecek kaplıcaya gittik. bayağı yüzüp şifa aradıktan sonra kahvaltımızı yaptık. sonra top oynadık tek kale üzeri ve en sonunda benim sertle vurduğum top botan nehri sularına kapıldı. çerezimizi çıtlatıp dedikodu yaptıktan sonra da 12.30da da geri döndük siirtte. hadi kal sağlıcakla beni soranlara selam et canım günlüğüm benim....
-
off gunluk offfffff bana bı care bull bugun morlaım cok bosuldu
-
çünkü bitmez bu sıkıntı
çünkü arkası gelmez göyaşların
çünkü yanar yürek duman duman..
çünkü dertler son bulmaz
çünkü takip eder çünküyü ....
çünküüüüü.......................
sordum seni derbeder selamını aldım....a.slm..:)
-
çok yoruldum be günlük dinlenmem gerek...bide şey..neyse......böyle işte be günlük....
-
sana demiştim günlük bi yerlerde bişeyler olacak ve btün neşem moralim alt üst olacak diye....oldu....sabah bir mesajla çıktım evden...sabahın köründe...annemin nereye yine sözlerine kulak asmadan..
günlük.....sence ben suçlumuyum......ya da neyse boşver......
-
selam günlük sana yazmıyrum pek ama benim sırdaşim var ona anlatğim için içimdekileri derlerime derman oluyr sıkıntılarımı göturuyor anlatınca
çok yorgunum günluk ve herşeyden çok sıkıldım sahi günlük ben çokmu katıyım sevmeyi bilmiyormusum ne yapayım güvenemiyorum canım yanmasından çok korkuyorum belki
ama dün çok mutlu oldum bilal in o ufack papatyayı koparıp bana vermesi melek abla seni çok seviyorum demesi
hiç bu kadr mutlu olduğumu hatırlamıyrum bazen ufacık bir seyden bile mutlu olmak mümkün günlük neyse benim işim var gitim.
-
yasemin abla... büyük bir sabırsızlıkla yazınızı okudum.. duygulandıran mısrlarda oldu... güldürende..
günlüğün yerine ben cevap vermek istiyorum. kendisi şu an müsait değil de...
kalkıp gitmen bit hataydı.. bütün suç sende.. gitmeyecektin oraya.. gitmeyecektin..
-
p>
.................................................. ..........
-
Şimdi herşeyi daha İyi anlıyorum günlük..
ve iyi ki gitmiş diyorum yasemin ablamın ayaklarına ona doğru.
mucizenin yüzüğü de iyi fikir...