Kaplumbağa :D Cabbar'a arkadaş aldım,hasibe :D 10 Tl verdim
Printable View
Kaplumbağa :D Cabbar'a arkadaş aldım,hasibe :D 10 Tl verdim
Samsung S2 500GB mobile with USB 2.0 Hard Drive
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abe gayet normal bence. Onca Torrent için şart :)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yusuf zaten bir deri bir kemik kalmışsın, hala da bunları mı yiyiyorsun? :206:Alıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
CASPER NIRVANA CPQ.I740-6M35P
Intel Core i7 CPU(4 Çekirdek)
6GB DDR3 RAM
2GB nVIDIA GEFORCE 335M Ekran Kartı
640 GB SATA Harddisk
FİYAT: 1650 TL VERDİM
HappyDent Xylit Tropical Mix
Fiyatı : 10 Kuruş
hayırlı olsun,güzel bilgisayar :)Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ekmek almış işte abi,yesin ki kilo alsın :DAlıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Fiyatı:1.5 euro
----------------------------------------------
Abi bu zannettiğin light veya kepekli ekmek değil bizim buurda normal ekmekelr böyle paketli açık ekmek nadir bulunuur : )
Çikilataaa :))
1.50 krş :D