çok haklı bir galibiyet aldınız helal olsun sizlere siz bu takım ruhu ile feneri bile devirirsiniz şimdide sıradaki takım gelsin ama benden tavsiye rehavete kapılmayın rakip hafife alınacak bir takım değil insallah kazanırız
çok haklı bir galibiyet aldınız helal olsun sizlere siz bu takım ruhu ile feneri bile devirirsiniz şimdide sıradaki takım gelsin ama benden tavsiye rehavete kapılmayın rakip hafife alınacak bir takım değil insallah kazanırız
evet valla ulas abi haklı taraftar hiç yok denilecek kadar az...final maçında bizi desteklerseniz seviniriz..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
kartal abi golümü attım ama....:D
iyide kaleci degilmiydin sen !!!!! :87:
aynı zamanda çok harika bir golcüdür. bir saniyede kaleden çıkar, gider golünü atar geri gelir :)
o zaman bizde golcu oynadıgında sanssızdı diyecez:)
Valla nasıl desem rakip takım oyuncularını `slalom yaparak geçiyordu. :143:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
iyide kaleci degilmiydin sen !!!!! :87:
kartal abi senin maçında şansızdım abi...valla girmiyodu kaleye ne yapim...
Alıntı:
kaleyi tutsa belki bi kac tanesi gol olurdu ama :))) dısarıya calıstın o gun :))) erolcum opuyorum seni dert etmeee seni oylede seviyoruz biz
saol abi...allah razı olsun...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
Alıntı:
kaleyi tutsa belki bi kac tanesi gol olurdu ama :))) dısarıya calıstın o gun :))) erolcum opuyorum seni dert etmeee seni oylede seviyoruz biz
En önemlii maça geldik :P
Hadi Hayırlısı :)