amin emin inşaallah ALLAH babanı başından eksik etmesin,sağlıklı uzun ömürler wersin :9:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
amin emin inşaallah ALLAH babanı başından eksik etmesin,sağlıklı uzun ömürler wersin :9:Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rabbim
bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun.
Ve beni öyle bir insana sevdir ki o insanın kalbinde sen olasın.
Ki ben o insanın kalbinde seni bulayım.
Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın.
Onunla elele tutuştuğumda ikimizin elinin üstünde senin elin olsun.
Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden sana bakayım.
Bana öyle bir sevgili ver ki bakışı cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki klauzumuz sen olasın Ey Rabbim.
Öyle bir sevgili ver ki bana
Ona sarıldığımda kainat bize bakıp birbirine sarılsın.
Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim
sevgimizden Muhammed sevilsin.
Amin...
Ey Allah'ım! Senden dünya ve ahirette afiyet istiyorum,bana,çocuklarıma, eşime, anne babama, kardeşlerime, akrabalarıma,komşularıma,arkadaşlarıma ve cümle dua dostlarıma(SiirtLiler-Board) dünya ve ahirette afiyet, sağlık ve hayırlar nasib eyle...
Amin.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aminn Aminn Allah Cümlemiiizii KorusuN..Alıntı:
alimahmut Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
1 hafta Önce Geçirdiği Motor kazasında ağır yaralanan Sitemizin yaramaz üyesi Tehlo arkadaşımıza Allah'tan Acil şifalar diliyorum.
Ve arkadaşlarımın onun için dua etmesini istiyorum.
Allah acil şifalar versinAlıntı:
Amin
Şuan Siirt Devlet Hastanesi Acil servisinde yatan Savuranlım arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum.
Allah acil şifalar versin
bizim mustafaya ne oldu :(:(:(:(Alıntı:
muhey_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]