-
EDİT BY ROHAN
Mesaj içeriği neden gösterimeksizin birileri tarafından silinmiş olup, tekrarı dahilinde mesajı yazan kişinin üyeliğine son verilecektir.
Mesaj yazıldıktan sonra, sebep göstermeden mesaj silenlerin üyeliklerine son verileceğini buradan duyuruyorum.
Başkası silmiş mi silmemiş mi onu bilemeyiz ama bildiğimiz bir şey varsa o da siteye kötü bir imaj ve görüntü kattığıdır. Lütfen daha ciddi olalım.
-
slm ahmet kardeşim ben bunu daha önceki msjımdada belirtmiştim ama yarışmadan ötürü bütün msjlarımı silmiştim okudun okumadın bilmiyon seninle aynı kanıdayım ve yine sölüyorum senin resmin üzerinde çalışılmış bu bi gerçek neticede biz fotografcıyız baktıkmı hemen anlarız..SAYGILARIMLA
-
donjuan kardesım bana katıldıgın ıcınde tşk ederım bak yıne yazılarım sılınmıs bordo34 resmımı calmıs dıyorum yazılarım hemen sılınıyor
anlamadım yaw:D
-
tümüde süper !
elestiriler tabi olabilir ama sayqInlari bozmak bize yakismaz...
herkese paylasim ve basarilarin dewamini dilerim...
-
Güzel yarışma ..bende katilacam
-
bence siirtte 2 photoshopcu var 1. Carizma üyemiz 2. de By Fotocu üyemiz bence ama sizi bilemem:D
-
sizde baskasını görmüyosunuz galiba o yuzdenmı susuyosunuz :D
-
herkes burada :)
siz sohbete devam, biz de okumaya
-
Tşk ederim B!R TeK SeN Bizi Utandırı yorsun Photoshop Dedigin nedirki Her İnsan oglunun Yapabilecegi bir programdır. Tabi az birazda Kabiliyet İster Birazda Kafa yoruyor :D
-
sevgili photoshop üstatlarım hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamliyorum...