Allah acil şifalar versin....
Printable View
Allah acil şifalar versin....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
15 Kasım 2009 Pazar günü Ben, Metin21 ve dj_ozbey arakadaşımız sabah erken saatlerinde muş'a hareket edip vatani görevini yapan Sitemizin gülü dj_koso'yu ziyaret ettik...
Kışladan kendisini alıp Muş merkezini gezdikten sonra beraber öğle yemeğini yedik.
Ardından Tarihi Murat Köprüsüne giderek eşsiz manzara karşısında sohbet ettik.
Son kez Muş çarşısında gezerek Askerimiz dj_koso'yu kışlaya teslim ederek Siirt'e gelmek için yolu koyulduk.
Veysel Karani Hazretlerinde ufak bir mola verip 4 Rekaat namaz kıldıktan sonra Tüm İslam Alemine Dua etmeyi unutmadık. (Rabbim Kabul Buyursun)
hasandan haber war mı arkadaşlar?nasılmış?şafak kaç?
şu an İSTANBUL etkinliğindeAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a a nasıl yani?derbederin mesaj tarihi iki gün öncesini gösterior,oraya gittik falan diyor.bitti mi askerlik?
hayır bitmedi bildiğim kadarıyla izne gelmiş:)
anladım :) iyi bari sewindim,darısı tezkereye :)
aminAlıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hasan Arkadaşımızın yanına Kasım ayında Gitmiştik.
ben konuyu biraz geç açtım.
Bu arada istanbul etkinliğimizde de yer alan dj_koso arkadaşımız Siirt'te de gelip aile, eş, dost ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra izni tamamlanmış olup hayırlısıyla Pazartesi sabahı Birliğine teslim olacaktır..
Şafak: 230 sayan genç ve sevilen arkadaşımız İnşaallah 7 ay gibi kısa bir süre sonra tekrar aramızda olacaktır...
Kendisine Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum...
Bugün hasan arkadaşımızla son kez gezdik siirt sokaklarını ve Sinemeya 'ABİM' filmini izlemeye gittik.
Beraberliğimizin mutluluğunu kelimelere sığdıramıyorum...
Onu, herkes gibi bende çok seviyorum...
Kendisi ile tanışma onuruna erdim. Allah kavuştursun =)