aleyküm selam hoşgeldiniz..!Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
aleyküm selam hoşgeldiniz..!Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Babanla önceden tanışıyorduk.. hani şu ahmetin barkot işlerinden dolayı.. sonra Pervari festivalinden beraber döndük...
Ee mardin için bal pazarlığı yaptım.. ve eçen ona fabrika için yardımcı oldum.. mıhakkak konuşmama bile erek kalmaz..
İzin işi tamamdır bil.
inşAllah daha bol ve güzle olucak.. teşekkür ederim:))) nasılsın?Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbuldum..
nasılsın?
senle baya bir icraatı olmuş babamın izni aldın mı? ben gidiyorum bu arada yanımızda kimse gelecek mi?..Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rose yard.
iyi allah razı olsun valla takılıyorum sen nasılsın nasıl gidiyo
hoşbuldum..
nasılsın?
Git asi yarın dükkana gelirim öğlen arası tost yeriz beraber...
bendensin abi yanına çay veya ayran ister misin?..
Çay daha iyi olur.. olmazsa başkanın yanına gideriz kahvaltıya.. zaten geçen kahvaltıya yetişemedin...
Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
elhamdülillah çok şükür iyi gidiyor..
iyi olmana sevinidm..
Rabbim daim eder inşAllahurahman:))))