İİİ geclr mıllet =)
Printable View
İİİ geclr mıllet =)
iyi geceler asi kız
ben yapmadımı..
iyi geceler h.g :X))) asii
Hos buldum Nasılsınız =)
tşkler iyi sen nasılsın
eee ahmee ben yapmadımm..
Iı sayılr ıste bea =)
anlamadım dayıı
iyi ozmn asiii.
sanki ben intihar etemedimm
sen etmeye kalkıştın ama
etmaye kalkışmadım yaptımm..
biliom ben onu
ben sıkıldım
çıkacam
asii we dayı kendinize yii bakın grş
iyi geceler
sanada ahmeee byy kib..
hayırlı sabahlar demek yeridir merhaba millet
gule gule ette bye
hos geldn sanada hayrlı gecelr =)
günaydın ozmn abi...
ama benim sabah uykumu almam gerek.
h.g abi..
dj koso ıyı gecler ben kactım =)
sanada iyi geceler byy kib ..
ahmet hakkarime takılmak gerekli mi? :$
sLm miLlett...naSıLsInız...???
A.S İYİM SAOL sen nasılsın :):)
İyİ tŞk..aSkerLik NasLI GeÇiyoRR...
vallah kardes ne sen ne ben sölim bitsede kurtulsam 9 ay bitti kaldı burdaa sadece 6 ayım ::):):) zoruna gitmesin ::):)
siirt nasıl güzelleşmiş mi:D:)
ben bitireli 2 sene oldu.. senin de zoruna gitmesin. dedenin yanında bir daha şafak muhabbeti yapma :dAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RomantikSerseri
vallah kardes ne sen ne ben sölim bitsede kurtulsam 9 ay bitti kaldı burdaa sadece 6 ayım ::):):) zoruna gitmesin ::):)
valla siirt her zaman ki gibi berbat iyi askerligin çogu gitti az kaldı hayırlıs olsunn bizim de muayine kayıtlarmız geldi bizde 8 agustosta muayine olacazz bakalımm ...ne olacakk..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ben bitireli 2 sene oldu.. senin de zoruna gitmesin. dedenin yanında bir daha şafak muhabbeti yapma :dAlıntı:
derbeder sen yinede benim yasimdasin ben zamanin da gitseydım sen de benim devren din dede :)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dj_koso
valla siirt her zaman ki gibi berbat iyi askerligin çogu gitti az kaldı hayırlıs olsunn bizim de muayine kayıtlarmız geldi bizde 8 agustosta muayine olacazz bakalımm ...ne olacakk..
yaw sen benim alt devrenin torunusun benim hiç bişiyim deil sin :)
Alıntı:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
derbeder sen yinede benim yasimdasin ben zamanin da gitseydım sen de benim devren din dede :)
yaşını bilmeseydim inanacaktım nerdeyse... :D Ahme....
Torunnnn burda ötmez borun... :228:
bakıyorum sen her gün net sin hayırdır ...anlmadın sen nasıl askerlik yapıyorsunn...
torun benim yerime emine bir tane vur bak torun yoksa sana iii bakmam askerde vurc emine bir tane emin eylül ordayım sen niye beni şikayewt ettin ??:):):)
benmi emine vurayım emin canındır ona vurulmazz...
ben de kıymıyorum yoksa çok tan kenara çekip tak tak yapmiştım :):):)
iyi kıyma gercekten sen neden her gün net sinn serdoo...???
İŞİNİ BİLECEKSİN İŞE GİTMİYECEKSİN DİYORLAR YA :):) İŞTE ONDAN YAPIYORUM :)
güzelll nediyelimmm..
SAKA YAPIYORUM ben allahındağındayım hastayım diyee 6 gündür il merkezdeyim hasnaeye gittim ordan nete geliyorum :):) yoksa nerdee
geçmiş olsunnn neyin varr...
bir bilsem :):):) sirttım ağrıyo bide diz kapagındaaa yumuşama varrr bilmiyorum artık o kadar yükü sende taşısan senin sırtında ağrıyacak nese
ben çıkıyom
kendine iii bak a.e.o herkeze selam
a.s sende allah emanet ol kendine çok iyi bak tekrardan geçmiş olsunn...