Dün, Saz ve ingilizce kursu için siskav'a başvurdum da...
Sende benimle beraber kurslara gelmek ister misin?
Kurs sonunda sertifika da veriyorlar.
İstiyorsan gitar kursuna da gelebilirsin...
Printable View
Dün, Saz ve ingilizce kursu için siskav'a başvurdum da...
Sende benimle beraber kurslara gelmek ister misin?
Kurs sonunda sertifika da veriyorlar.
İstiyorsan gitar kursuna da gelebilirsin...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bence o kadar emin olma arkadasım.. :D
Yürek sızlarken, sen umursamazken,
kalp acırken, sen bilmezken,
en sıcak gözyaşım yanağımdan süzülürken, sen yanımda değilken,
ben neyleyim aşk-ı ???
Sabah kahvaltı yapmadan çıkıp gezecektim bir başıma...
Arkadaşın biri çekip gidince sabah diğer arkadaşımı yanlız bırakmak olmaz dedim.
Bu yüzden onuda uyandırıp beraber gezecez saat 12'ye kadar...
Haberin olsun istedim. Yani gelip bizi almana gerek yok ;)
Yeterince zahmet verip işinden ettik zaten seni....
Yılda 2 gün şerbet akan Alman çesmesi civarında olacaz...
Gülüşlerim vardır elbet
Önce gözyaşlarımı silmen gerekecek
Budur zordur sevmek...
Pazar günü bence Tillo kalesine çıkalım.
Fazla kalacaksak mangalda yaparız...
Eğer bir gün ağlamaklı olursan,
Beni ara[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seni güldüreceğime söz veremem,
Fakat seninle birlikte ağlayabilirim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eğer bir gün uzaklara kaçmak istersen,
Beni aramaktan korkma[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seni durduramayacağıma söz veremem,
Fakat seninle birlikte kaçabilirim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eğer birgün kimseyle konuşmak istemezsen,
Beni ara[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sessiz olacığıma söz veririm,
Fakat bir gün ararsan ve cevap bulamazsan
Hemen beni görmeye gel,
Belki sana ihtiyacım vardır[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bırak beni eşkiya bilsinler .!!!
Yağmur
Saçına düştüğünde sevgi
Eline düştüğünde özlem
Göğsüne düştüğünde aşk kokar..
Hiç yağmuru
Göğsüne düşürdün mü?
Ben düşürdüm şimdi de beni hayata bağlayan yağmur damlamı
bekliyorum ..
Yeni yıla Karanlığın fotoğrafını çekerek girdim...