Sizler değerini bilemediniz bari bizler bilelim;)
Printable View
Sizler değerini bilemediniz bari bizler bilelim;)
değerini bilmemek değilde o yaşlarda ne sorumluluk ne dert ne tasa öle gırgır şamata şimdi ise bambaşkaAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
7 sinde ne isen 70 indede osun..!:)
o yaşlarda umursamaz sın hiç bişeyi takmazsın anlatmak istediğim bu bişey sölerimkarşıdaki incinirmi kırılırmı düşünmezsin ama benim yaşıma geldiğinde çok daha farklı düşünürsün yani bişeyi sölemeden 2 hatta 3 kez düşünür sonra sölersin 7 sinde neysen 70 nde o değilsin sen 3 yaşındaki hal ve hareketlerinin aynısını yapıyomusun şimdi düşüncelerin hala 3 yaşındaki çocuğun düşünceleriyle aynımıAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mustoo ben cıktım senı almaya geliyorum hazırlan herkese iyi gelecer gorusmek uzere kendinize iyi bakın..
ablası bu büyük sözüdür..!Alıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
7sinde neysen 70şimdede osun..!
Ne bana kızıyon
git onlara kız:)
neyse herkeze hayırlı akşamlar..!
Düğüne gidiyoz buyrun gelin..!;)
iyi eğlenceler sizeAlıntı:
tamam ali ben cıkıom gorusmek uzere...:D
hadi, bende kaçar Allah'a emanet olun kendinize cici bakın görüşmek üzere...:)
selamun aleykum herkese hayırlı aksamlar:Dnasılsınız