ARKADALSR BENI HIC BIR ETKINLIGE FELAN CAGIRMAYIN GELMEK ISTEMIYORUM BEN BISIYDEN SORUMLU DEILIMSADECE KENDIMDEN SORUMLUYUM
Printable View
ARKADALSR BENI HIC BIR ETKINLIGE FELAN CAGIRMAYIN GELMEK ISTEMIYORUM BEN BISIYDEN SORUMLU DEILIMSADECE KENDIMDEN SORUMLUYUM
Arkadaşlar Bu PAZAR GÜNÜ Maç Vardır. ACİL Bizlerin takım Oluşturması Lazım... Gelecek Olan Arkadaşlar... Baştan İSİM Yazsınlar... Kaç kişi Çıkarsa O kadar Takım Oluşur Haberiniz Olsun!
Oynamak İsteyenlr Buraya 2 gün İçeriside İSİM YAZDIRSIN!
Halı Saha : Açık Kızılay Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Oynanacaktır.! PAZAR...
Arkadaşlar ACİL!
bu halısaha organızasyonunde ben ve zırkon admınımız gorevlyız mac tarıhı ve satı bellı oldu oynamak ısteyen arkadalr ısımlerını yazıdrabılrıler bana sımdıden tskler
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
oynamak ısteyenler ben veya admınımıza ulassın saygılarımla
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.ette
9.Sonnefes
10.Masiwa
11.Efsane
12.Bizim DJ KENAN :)
Arkadaşlar... Bu PAZAR Günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Maçımız Var Bütün Herkes Davetlidir. Maç Sonrasi Güzel Bir Çay İçeriz Ne Dersiniz... ? :D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
1.zırcon
2.ramiii
3.harby chocuq
4.metelika
5.cambaz
6.Peya
7.Vedoo
8.ette
9.Sonnefes
10.Masiwa
11.Efsane
12.Bizim DJ KENAN :)
Arkadaşlar... Bu PAZAR Günü Saat 21:00 İle 22:00 Arasında Maçımız Var Bütün Herkes Davetlidir. Maç Sonrasi Güzel Bir Çay İçeriz Ne Dersiniz... ? :D
kadrolar acıklandı arkadaslar gelemeyecek arkadaslar varsa bızıe beletsınler lutfen tsklerr
pazar aksamı 21 ve 22 saatlerı arasında KIZILAY HALI SAHA ?
Evt Arkadaşlar... Eğer Bu Kadroda Olmak İsteeyen Veya O gün Beraber Olamayacak Arkadaşlar Lütfen Cuma Yarına kadar Bizlere İsimleri Bildirsnler... :) en Azından Gelebilecek arkadaşlara Yer ayarlayalım :)
efet sayın admınım sana katılıyorum:)
chok eglencelı ve cekısmelı gececegınden emınım sımdıden bol sanslar herkese:)
Evt Arkadaşlar... CUMA ya Kadar Lütfen Haber Verin... C.Tesi Takımı Oluşturacağız... :)
Sizinle Olmak Wardi :24:
Kim Daha Fazla Gol Atti Solersiniz :211:
:51: Buyur Gel izle O zaman :)
Maçın Hamen ardından Çay Molası Var... :) Gelen Herkesle Beraber :D eğer Katlmak isteyen Olursa beqleriz.. . :)