bu sayfada iki isim var ki, çok yakında mod olacaklar :)
Printable View
bu sayfada iki isim var ki, çok yakında mod olacaklar :)
bende süper modluk istiyom yok yok adminlik istiyom...:D:D
paket mi yapayım yoksa burda mı yersin :D
kız gözün doysun :D :D
Hepsi bu kadarcık Mı ???:DAlıntı:
HaNıM aGa Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben çok tecrübeliyim tam 10 sitede görev yaptım heralde bu sitede en tecrübeli benim ne dersiniz :)
Sitemize hoşgeldiniz.
Burada modlara ihtiyaç olduğunu yazdığımız gibi, moderatörlerde aradığımız şartları da yazdık.
Burada site hakkın bilgisini olanlardan çok, bizimle olanlara ihtiyaç var.
Siirt'te bulunmak, toplantılarımıza iştirak etmek vs vs vs. defalarca yazdığım şeyleri tekrarlamak istemiyorum.
Daha ilk mesajda ben mod olmak istiyorum, ben admin olmak istiyorum demekle bir yere varılamaz.
Siteyi gezip görmeden, emekleri görmeden, çileleri görmeden ben varım demekle olmuyor.
Burada benim adıma konuşanların bile burada söz sahibi olmalarının sebebi, aramızdaki samimiyet, dostluk ve birlik beraberlikten gelir.
Kimse seni salak yerine koyduğu falan yok.
Paylaşım yapmadan, ben görevli olmak istiyorum diyen herkese, bu laflar söylenir. Kendini gösteren herkese biz kendimiz teklif gönderiyoruz zaten. Yani sadece anlayanlara değil, bu işin ehli olan herkese görev addediyoruz.
Herkes İlgi alanı bir değil. Kimisi grafi yapmayı sever, kimi geyik-sohbet sever. Kimi Elektronik cihazlara, telefonlara meraklıdır. Siz de hangi konuda uzmansanız o bölüme yoğunlaşın. O bölümde iyi bir izlenim yaratırsanız görev vermek boynumuzun borcu olsun.
Yazacağınız her kelime bizler için önem taşımaktadır. Bu sitede her üye bizim eşit şekilde yönetilmektedir. Kişileri kelimelerinden yazıların tanıyoruz. Son yazdığınız mesaj size eksi puan kazandırmıştır. Bilginiz olsun.
Görüşmek üzere
zaten uyeden Çok mod war sitede ne gerek war
4 super modAlıntı:
akman-hastasi Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
17 mod
1 co admin
1 board polisi
3 admin
toplam 26
galiba haklısın baya yonetici var.
yonetici olmasi iyi bence cunku bi durum oldugunda hemen mudahale edilir hic olmazsa
bencede....mustafaya katılıyorum....çok olması daha iyi