Hiç gitmedinki.Alıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Hiç gitmedinki.Alıntı:
Öylesine Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sevdayellerim
((HeZzAL))
*GüLdeste*
(_EsOo_)
ben burdayımki takipteyim mrk etme sadece yorum ypmıorm o kdr :)Alıntı:
SoSYeTe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hiç sanmıyorum neredeyse her gün burdayım göremiyorum ?Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
BaRaN.
Reelde görüşüyoruz da sanalda görüşemiyoruz... :)
Görüşelim Yaw Keyfine Bak :)Alıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kont ve elif
Saymakla bitmez ama eski forumu özlüyorum.
TİTANİCK (Mekanın cennet olsun)
Eleman
MLT
Zircon
Başbelası
Roseyard
Vot56
ceymis
Efsu
hayat
candy5
emrerojava
serci
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ramy
dönence
sefa
equalizer
Ahretlik
cambaz
sehzade
baddua
kenan
ekinciq
tigerix
alish
Dupi
SEYRA
MuDemhan
Fatih Yavuz
İnnoCent
İmamınoğlu
2008 yıllarında en popüler üyelerdiler top10 3 saniye gibi kısa bir sürede dönüyordu malesef şuanda aynı top10 haftalarca aynı yerinde duruyor.
Ayrıca yukarıda yazdığım isimlerin birçoğu Siirtliler-board'ın verdiği eğitim kurslarıyla türkiyenin en iyi bilgisayar donanım, yazılım ve network sektöründe iş sahibi olmuşlardır.
RoHaN'ın ana sayfadaki yazdığı yazı gibi yanımıza gelenler geldiği gibi gitmemiştir.
Siirt için önemli bir forum sitesi ve tanıtımında çok önemli rol oynamaktadır dünyanın heryerinden gelen telefonlarla bunu çok iyi anlıyoruz.
ben nerdyim erol abi aşkolsun:(
Sen kalbimizdesin kardeşim :) yukarıda yazdığım kişiler forumla alakasını tamamiyle kesen kişiler ama sen yanımızdasın oke :)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]