Akşam 8 gibi geleceksen gel bekleyecem...
Printable View
Akşam 8 gibi geleceksen gel bekleyecem...
kendisine değer verdiğimi bilmeyen birine.=bir derdin varsa benimle gelip konuş....kaçmakla görmemezlikten gelmekle olmaz.....
mızra arkadaşıma=kendini benim yüreğimdeki kişilerle kıyaslama mızra....seni ne kadar iyi tanıdığımı bilirsin
duyguya=akşam sekizbuçukta sizin kapının önünde olcam hiç beklemem haberin ola....
kurtiye=yarın evde yokum bayrampaşaya gidicem....pazar günü abimle konuşcaz netten.....
anneme=tontişim yemekler hazır eve gelebilirsin artık..:)
babama=kontürüm bitti babam seviyorum seni..:)
abime=canımın içi bitanecik askerim....yolunu gözlüyorum sessizce şafak sayıyorum..çok özledim seninle nargile keyfini..
kuzenim meriye=gördüm facebookuma girip profilimi değiştirmişin..:))
ve kadriyeye=delü gece ne çektiğimi bilmiyosun...sonra gelip kafa tutuyosun gelmedim işte ohh olsun..:)
ve son...
.....
let me alone ....
Senden çok özür dilerim.
Aslında bütün suç o başaktaydı.. istemeyecekti o şarkıyı.
Biliyoruym sırf bana inat olsun diye istekte bulundu..
senle de aramız bozuldu bak onun yüzünden...
tekrar özür dilerim.
beni bırakın kendi halime çok bitkin ve de yorgunum...
iki arda bi deredeyim sen kimsin ben kiimimim bu kafaylada ayırt etmekte zor ya
yinede boş ver sanal nedir ben neyim veya benim neyime çelişkilerime bir son ver
Canım hiçbir şey yazmak istemiyor aslında, ama yazmak zorunda hissediyorum kendimi.
Evet," değişmeyen tek şey değişimdir" sözü doğruymuş, bazen bilinmezliğe giderken bile bilmezden gelmek gerekirmiş.Bazen sevmek için , sevilmeyi beklememek gerekirmiş.
Vurmasın dedim dalgalar vurdu her seferinde,Daha da yaktı daha da kül etti.Gidişinden bile haberim olmadı,Gittiysen..Nerdesin şimdi??
yok biey
sana söylemek istediğim tek şey var bir türlü cesaret edip yanına gelemedim grurumdan sen benim ilkimdin herşeyi kirlettin mahfettin dilerim bana çektirdiklerinin aynısını bir başkası sana çektiririr o zaman anlarsın beni pişman olursun belki ama son pişmanlık fayda etmez derler ve gerçektende fayda etmeyecekk:(
seni çok özledim ve seni çok seviyorumm kalbimin prensesii z....p :78: :75: