[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kadraj ve ışık oldukça güzel yakalanmış.Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kadrajda hafif sağa doğru bir eğiklik var üstat ama görmeden ve hareketli bir sandalın üstünde çekilmiş bir fotoğraf pc ye atana kadar bende bu kadar iyi çıkacağına inanmamıştım ..
hareket halinde en az beş kez çektim bu yakalanan en iyi kare ...
abi yaklasık bir saattır tum fotolarına dıkkatlıce baktım cok içten soyluyorum cok guzel super fotolar paylasımın için tşk.ler
zaman ayırıp baktığın için ben teşekkür ederim asi ette
abi sayende küba'ya gitmiş kadar olduk. eline sağlık. kübaya gitsem ilk iş don kişot heykelinin önünde fotoğraf çektiririm. :p
don kişot ispanyada kübaya gitmeden ispanyada 7 saat uçak aktarması sırasında kısa süreli bi barselona madrid turu vardı fotoların bir kısmı ordan
Viki'de de sürekli bir ispanya muhabbeti vardı zaten don kişotla ilgili ben de Küba ne alaka diyordum kendi kendime demek boşuna işkillenmemişim bu durumdan. :D