AynenAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : dj_koso
sayın yönetim gelin böyle bişey yapın çuli olanları bir takımı alın nefesimsin_mse dahi bir takımda bulundurun olmazmı bizimde çok isteğimiz var bir takımda beraber olmak.
Printable View
AynenAlıntı:
sayın yönetim gelin böyle bişey yapın çuli olanları bir takımı alın nefesimsin_mse dahi bir takımda bulundurun olmazmı bizimde çok isteğimiz var bir takımda beraber olmak.
galiba yönetim unutu bizi:D:D
acele etmeyin beyler ... gece sonuçlar belli olur...
tamam ne kızıyon dayı ya
,Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : nefesimsin_mse
AynenAlıntı:
aynenn şakirimmm.....(z.h)
bence 4 takım tam 5 ci takım nasıl olcak ya 4 yada 6 takım cıksın 5 takım cıkarsa işler karışır (+):D artı zirconun dedigi gibi bakın 2 kişi daha kesin deyilmiş zircon onlara ulaşıp haber verse daha ii olur o zman oynamak isteyen arkadaşlarada yer olur
HAKSIZMIYIM ...!:d
haklısınAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
bence 4 takım tam 5 ci takım nasıl olcak ya 4 yada 6 takım cıksın 5 takım cıkarsa işler karışır (+):D artı zirconun dedigi gibi bakın 2 kişi daha kesin deyilmiş zircon onlara ulaşıp haber verse daha ii olur o zman oynamak isteyen arkadaşlarada yer olur
haklısın kardeşimAlıntı:
eyvllah arkdaşlar hak verdiginiz icin öptüm sizi şekerim :D
bende seni öptüm...(gece gece iştahımı açtın yawwww:)Alıntı:
eyvllah arkdaşlar hak verdiginiz icin öptüm sizi şekerim :D