borcum olsun sonra karşılıgını alrsın. tşkler fıratcanAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : f1rat
Ette056 yolladım bişeyler ama 10 saat sürüyo bana uzaksın
Sabah eline geçer
Printable View
borcum olsun sonra karşılıgını alrsın. tşkler fıratcanAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : f1rat
Ette056 yolladım bişeyler ama 10 saat sürüyo bana uzaksın
Sabah eline geçer
maynaq niye savaş açıyon bana...
madem savaş açtın.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
maynaq niye savaş açıyon bana...
Kalan Birimler (- Kayıplar)
Phalanx 21(-1)
Taş Atıcı 0(-36)
maynaq şehrinden maynaq savaşı kazandı ve ette056 şehrini yağmaladı.
Ganimet
Altın: 1
ittifakımız 33. sıraya yükseldi.
puanım: 6800
itifak sıralaması 28 :q:
abe ittifaqın. yukselmesı ıcın gerek li olan uyemı yoksa gemımımı hanqisi
bak canım benim :))
harcadıgın her altın ve diğer lüks kaynaklar için artı bunların yanında bitirdiğin araştırmalar için puan kazanırsın .. nakliye gemilerine altın, asker ve filo yada lüks kaynaklar harcarsın inşa ettiğin ve kademe yükselttiğin tüm binalarda harcadıgın malzemelerde puanına yansır ,puanı yüksek olan üyelerde bulundukları ittifakın puanını yükseltir okadar ....
tmm saol
bende uzun zamandır IKARIAM dayım 1 sene oldu diyebilirim bu konuda anlamadığınız şeyleri bana sorabilirsiniz 14. seviyedeyim ittifağınıza katılmak isterdim ama ayrı dünyaların insanlarıyız :D ben ZETA dayım 1 koloni kurdum yani 2 ülkem var isterseniz beni bu konuda görevlendirebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım...:D
bir sene 14. seviyede belediye binası ve iki şehir 6 ayda bir oyuna bakmış gibisinAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ezqi_0912
bende uzun zamandır IKARIAM dayım 1 sene oldu diyebilirim bu konuda anlamadığınız şeyleri bana sorabilirsiniz 14. seviyedeyim ittifağınıza katılmak isterdim ama ayrı dünyaların insanlarıyız :D ben ZETA dayım 1 koloni kurdum yani 2 ülkem var isterseniz beni bu konuda görevlendirebilirsiniz elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım...:D
bir ay önce banlanan hesabımda 3 aylık bi mazisi vardı 5 sehir tümünde seviye 20
ve tüm araştırmalar nerdeyse bitmişti
20 gündür açtığım yeni hesabımda 4 şehr ve seviyeler 17-18 yaklaşık 250 okçu ve teferruat bence sen epsilonda bir üyelik aç 10 günde zeta da ki kadar gelişmene yardımcı olalım ve ittifaka alalım ne dersin :q: