Geceye bu günle beraber SON 27 GÜN
Printable View
Geceye bu günle beraber SON 27 GÜN
Kartal abi için bir basket maçı da çekeriz. Bence Cumartesi günü akşamı Kızlar Tepesinde oynayabiliriz.
Cumartesi günü sabahından Pazar akşamına kadar Siirtliler-Board'ın katkılaruyla Kan Bağışı Kampanyası da var. Bu abğlamda kan bağışından sonra bir basket maçı ardından da halı saha maçı yaparız :)
kan bagısından sonra biz ayakta zor kalırız rohancım :))
kan bağışından sonra tatlı ikramımız var. Siirt'in halka tatlısı da meşhurdur :)
aye yatlibo :D
VaLLa hersey süper oLacak.BeLLii.... Umarım hersey istediqiniz sekiLde devam eder...
.çok yorucu olacak bence bu kadr yüklenmeyin kendinize derim ben :154:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Kartal abi için bir basket maçı da çekeriz. Bence Cumartesi günü akşamı Kızlar Tepesinde oynayabiliriz.
Cumartesi günü sabahından Pazar akşamına kadar Siirtliler-Board'ın katkılaruyla Kan Bağışı Kampanyası da var. Bu abğlamda kan bağışından sonra bir basket maçı ardından da halı saha maçı yaparız :)
ya daha erken olamaz dimi ben burda olamıcam hepinize şimdiden iyi eğlenceler keşke birazcık daha erken olsydı:(:( çok istiyordum gelmeyi
ee ebii iye ekii :123:
:91:
Katılamassakta.. Gönlümüz orda.
Nice yıllara..
iyi arkadaşlar nıce senelere inşalah hepinize hayırlı olur o gece ..bende kesın ordayım tabı rahatsızlık vermesem arkadaşlara gelcm alahın izniyle ogecede orda bulunmaktan büyük onur ve mutluluk duycam... şimdiden butün arkadaşlara emeği geçen herkeze sozsuz teşekkürler diliyomm.....