çıtırı görcen sen:D:D
Printable View
çıtırı görcen sen:D:D
valla hala çıtırı gösteremedin:D:D
mustafa tam havaya giriyorum keyfimi kaçırıyolar..:)
:D:D bahaneye bak :21::21::17:Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
damarıma basma mısto:D:D:D
emeğine sağlık inş. böle olur 2050 ...:):):)
çok süperler ya...hepsi bbirbirinden güzel...:4:
by_ex birgün bastonu ile sahilde yürürken karşıdan sitenin teyzesi küçük (yaşlısı) hanım geliyordur.iki yaşlı birbirlerini görünce dururlarmı hemen konuşmaya başlarlar...
by_ex : Ooo küçük hanım merhaba sen buralara gelirmiydin..
küçük hanım : Ben her zamanki olağan sporumu yapıyorum seni görmek beni şaşırttı..
by_ex : Doktor bana hergün yürüyüş yapmamı söyledi bende burada yürümeye karar verdim...
küçük hanım : Normaldir yaşlıların hergün yürümesi lazım romatizma
by_ex : Bana diyene bak ben yeni başladım sen 2 yıldır yürüyüş yapıyorsun sen benden daha yaşlısın
küçük hanım : Hiçte bile hala çıtır gibi kızım
by_ex : Küçük hanım çıtır görmesek bizi kandıracan gıss
küçük hanım : Kıskanma beni ex sen benden yaşlısın
by_ex : Seni neyini kıskaniyim gıss
küçük hanım : Kıskanıyorsun işte beni çekemiyorsun gencim güzelim
by_ex : Yaşlısın yaşlı bir çıtırsın güzellik o sana hiç uğramamış belliki gıss :D
küçük hanım : hıh yaşlı bunak
by_ex küçük hanımın koluna girerek onunla birlikte yürümeye başlar....
Al sana atışma bekliyorum küçük hanım
oo bk yine damarıma bastın:D
küçük_hanım sahilde kahvesini yudumlarken bir yandanda çevrsindeki kızlara güzelliğini sırlarını veriyordu...çevresindeki kızlardan biri..heycanla irkilir..
-ayy yazık şu dedeye yardım edelim ...der....küçük_hanım kafasını çevirip o yöne baktığınd..karşısında by_ex i görür...ve gülümser...
küçük_hanım=hayırdır exim nereye böyle.....(bir kaç kez tkrarlar..zira artık by ex in kulakları ağır şitmektedier:D)
by_ex=ekmek almaya gidiyorum küçük hanımcım...
küçük_hanım=torunları gönderseydin dedecik...böyle bastonla zor oluyo sana:)
by_ex=bikere o bastonu ben aksesuar niyetine kullanıyorum sen kendine bak...
küçük_hanım=sen geçn yıl dişlerini taktırdığındada aksesuar diyodun kabullen artık exim yaşlandın....
by_ex=sanada iyi günler küçük hanım:D
sinirlenen by_ex işine glmeyince anlamamazlıktan gelir ve ordan uzaklaşır::D
buyrunuz mustafa bey:D:D
by_ex ile küçük hanım birgün sahilde otururlarken önlerinden gülben ergen geçer ve diyaloglar başlar...
küçük hanım : Aaaa ex bak aynı ben
by_ex : Gıss nerden sen oluyorsun
küçük hanım : Ben onun güzelliğini kastettim ex bende böyle güzelim ya
by_ex : Hıhı senin gençliğini bilmesek kabul edecez
küçük hanım : Ben gençken ne doktorlar istedide ben gitmedim
by_ex : Hıhı küçük hanım bilmezmiyim sitede bir doktor vardı adama zorla evlenme teklifi yaptırıyordun adam sonunda bunaldı siteden üyeliğinide sildirdi
küçük hanım : Hiçte bilem o bana asılıyordu zorla benimle evlenmek istiyordu da ben onu rohan abiye şikayet ettim zaten işe yaramaz doktorun biriydi
by_ex : Adam senin gönderdiğin aşk mailini okuttu bana hem birde adam amerika da üniversite birincisi olarak çıkmış
küçük hanım : Ben zaten ondan dolayı sevmedim yabancıların arasında yetişmiş bana uymazdı zaten(adama zorla yanaş sonrada inkar et :D)
by_ex : Bi seni kabul etseydi nasıl kabul edeceğini bilmezmiyim...
:11::11: