bu yarışma ne zaman bitecek kim kazanacak çok merak ediyorum
Printable View
bu yarışma ne zaman bitecek kim kazanacak çok merak ediyorum
arkadaslar ne zaman belli olacak birincilik nisan geldi bitmek üzere merak ediyoruz .......
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Değerlendirme yapacak olan kişi, şuan Umre'dedir ve döner dönmez konuyu tamamlıyoruz. O zaman eklemelere devam edebilirsiniz.
Yarışmanın bu kadar uzun sürmesinden dolayı özür dileriz.
herkese başarılar şimdiden :9:
arkadasımız ümreden daha gelmemişmi bu yarışmanın sonucunu ogrenmek istiyoruz artık lutfen.. saygılar dıler fotocag4 kurtalan
Fotoğraf yarışması sonuçlandı.
en çok beğenilen çalışma donjuan arkadaşımızın eserleriydi.
fotoğraf sahibinden birinciye hediyesi verildi.
Yarışmaya katılıp emek sarfeden diğer bütün arkadaşlarımızında ellerine sağlık diyorum.
Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere.
Ramazan ayında, kazanan donjuvan arkadaşımıza hediye verilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. Çalışmalarıyla sitemize renk katması dileğiyle.
İŞTE DONJUVANA ÖDÜLÜ GETİRTEN ÇALIŞMALARI:>>>
1)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
2)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
3)
4)
ilk hali - siyah beyaz ve renkli hali
Tşk ederim böyle bi yarışma ve böyle bi paylaşım sitesi açtığınız için ilerki yarışmalarda tekrar görüşmek üzere saygılar...