uuuuuuu
Cok çekişmeli bunlar :)
Maşallah
Bende cok yapmak isterim ama bılgısayarım biraz istirahette format attim :)
Ellerinize sağlık devam abiler
Printable View
uuuuuuu
Cok çekişmeli bunlar :)
Maşallah
Bende cok yapmak isterim ama bılgısayarım biraz istirahette format attim :)
Ellerinize sağlık devam abiler
Evet KoNT!,
Kontluğunu göster!
Bu yazı çalar saat içinde çalarken (hareket ederken) olursa harika olur!:S
Allah yeteneğine yetenek katsın
Allah sevdiğinle en mutlu huzurlu hayat versin....
Yusuf Kardeş,Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Biliyorsun değil mi...
Yusuf Peygamber çok yakışıklıymış
Hani bilgisayar formatından sonra senden yakışıklı bannerlar beklemek hakkımızdır....
saat bu ola bilir
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tmm şimdi anladım. ben de nedir çalar saat muhabbeti diyorum. :p aslında uyumam gerekiyor yarın sabbahın köründe staja gidecem ama biraz ugrasayım umarım istediğim gibi bişey yaparım. :)
Evet hocam ismime layık olmaya calısıyorum ve calışacam :)Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sizi cok iyi anlıyorum ama abi bılgisayar baya guncelleme yapıyor ve cok kasıyor
beni mazur gorun cok uzgunum ama buyuk sorunum var :(
En kısa zamanda sorunu halladicem abi
Allah razı olsun....Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Cümlemizden hocam .Alıntı:
bbturkay Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Eleman abi senin pc diriymiş sen o yazdıgın konuya bir göz at istersen :)
Elimde yeterli Program olmadığından dolayı bunu yaptım ...
Yarında uğraşacam bunun üzerine
öZBEY Ellerinden Öperim....Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ama son cümle olmamış
Lütfen onu değiştir de yat
Büyük daha büyük Siirt ve Türkiye için gelin Canlar, Canolar bir olalım!