:11: Ne geyikk ama
Debreder Sana bir deill bin nike fedaa olsun :11:
Bu Arada Basit dediğinn çalışma üzerinde sadece kesim için 1 saatten fazla durdumm :)
Bu arada orayada yazmışımm
Bu Şekilde Düzenledim Çünkü Bu Benim Zevkim... :)
:D :91:
Printable View
:11: Ne geyikk ama
Debreder Sana bir deill bin nike fedaa olsun :11:
Bu Arada Basit dediğinn çalışma üzerinde sadece kesim için 1 saatten fazla durdumm :)
Bu arada orayada yazmışımm
Bu Şekilde Düzenledim Çünkü Bu Benim Zevkim... :)
:D :91:
güzel olmuş güzel eline sağlık :19:
Saol abimm :) :162:
Mrblr.. Arkadaşlar Bu Adobenin bi programı daha varya İllüstratör diye.. En çok nereloerde ve kimler kullanıyo öğrenmek istiyorum..Biraz detaylı olursa çok minnettar olacağım. :)
Sorduğun sorunun içeriği, sorunun sorulduğu konu başlığıyla ilgili olmadığından soruyu yanlış yere yazmış oluyorsun. Ama yine de ben kısaca birşeyler yazayım.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : nil
Mrblr.. Arkadaşlar Bu Adobenin bi programı daha varya İllüstratör diye.. En çok nereloerde ve kimler kullanıyo öğrenmek istiyorum..Biraz detaylı olursa çok minnettar olacağım. :)
Corel Draw benzeri bir programdır Illustrator. Yani vektör tabanlı çizim yapmaya yarayan bir grafik programıdır. Doğal olarak en fazla grafikerler tarafından kullanılır. Yani kısacası grafiğin lazım olduğu tüm sektörlerde kullanılır. Örneğin, gazete, dergi, matbaa, reklam, tekstil vb.
Ok.. Teşekkürler ,aslında sitenin nasıl kullanıldığını fazla bilmiyorum.. Tesadüfen buldum ve üye oldum..Kafama takılan bi soruyu da sorayım dedim :)