hep onlıne ful onlıne :))
Printable View
hep onlıne ful onlıne :))
Madem üye olduk 7/24 online olacağız hocam.Msn e,facebook a takılıp boş işlerle uğraşmaktansa, buradaki değerli insanların paylaşımlarından istifade ediyorum.Hepsi bu...:)Alıntı:
dori Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
o bir öğretmen adayı :D
Kayır bir kentin bekçisi ! yakında sinemalarda :D
emin olun yaptığınız paylaşımlarla çoktan değerli insanlar arasına girdiniz,paylaşımlarınızdan istifade edenlerin gözünü yolarda bırakmayın...paylaşıma devam hep onlıne full onlıne :)Alıntı:
Şahin Özbilici Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
dori Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Teşekkür ederim hocam.Sağolun...
ne kayıp bir kent ama :DAlıntı:
Adßlue4you Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
üstteki üyeyi görünce aklıma öğretmen adayı gelior didim ya aa :D
Alıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kayıp bir kentin Pamuk Prensesi...:)
Yaşar ve Ferah'ı bırak her yerde var abi ama sütün lezzeti bahardaki gibi değil,doğal olarak dondurmanında değil ;) Keçilerin beslendiği otla alakalı :) yoksa ben kardeşimden bi dondurmayı esirgemem o bilir ;)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(oraları biliyorsun demek :)
Aklıma bir öğretmenim geldi,aynı soyadını taşıyorsunuz :)
Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kimmiş o öğretmen merak ettim...:)
Üstteki üyeye gelince aklıma İstanbul'daki ablam geliyor..Neyseki yarın gidiyorum...:)