Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ekmek parası abiiiiiiiii:D
Printable View
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ekmek parası abiiiiiiiii:D
s..a hayırlı geceler nasılsınız
+
paylastıgım videolar nasıl arkadaslar :)
paylaştığın videolar güzel... basketçiler daha da güzel...
özlemiştim faruk abiyi sayende gördüm... gözlerim doldu valla...
hasretlik nedir bilir misiniz?
a.s. yusuf..
ekmeği aldık diyelim başkanım. peyniri nasıl alacaz...Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben uyuyorum size hayırlı geceler Allaha emanet olun
ezan okundu babamı uyandı başkanım :)
tamam iyi geceler. yada günaydın..
bende büryan ısmarlayacaksın sandım..
neyse mahmutların yanına giderim çay demler ekmek peynir yeriz bizde...
Alıntı:
yok çeto bu gün çok yoruldum uykum geliyo uyuyacam banada ayırın ben snr gelip yiyecem :D
wayy sen yeterki iste şimdi oaraya ışınlıcam faruk abiyi :) begndıgıne sevindmAlıntı:
derbeder hasretıde biliridim bi zamnlar ama onuda elimden aldilar ....
+
güle güle yalnız efe
saol yusuf iyi geceler derbederi ağlatma
sende sağol sulu gozlu derbeder nerdesın az once cokk guldun bana cık otayada ben sana gulyım bak beklıyorum gelmessen cıkıcam :DAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]