Fenerlilerle uğraşıyoruz özlem sen ne yapıyon.. galiba gidişi olmayan bir dönüş yaptın bu sefer.. ne olur evet de :)
Printable View
Fenerlilerle uğraşıyoruz özlem sen ne yapıyon.. galiba gidişi olmayan bir dönüş yaptın bu sefer.. ne olur evet de :)
Rohan üstadım nasılsın
Üstat Derneğin Son gelişmeleri nelerdir ne etkinlik var sırada haberimiz yok.
iyiyim bende ALLAH razı olsun saolun :) keyfim de çok şükür ALLAHA ii.fenerbahçelilerle uğraşıorsun ha derbeder,bırak onları yaa onlar birbirleriyle uğraşıolar zaten :)
gidişi olmayan bi dönüş....walla okuldan dolayı takılamıorum aklım hep sizde oysaki,siz beni unutmadınız ALLAH razı olsun bende sizleri...hepinizi sanki yüzyüze görmüş gibiyim,samimi,içten....siirtliyiz sonuçta,ilimizden belli oluor içtenlik,güzellik....
sen okulu nerde okuyon ki... hem okullar yeni açıldı sen nasıl nete takılıyon.. kalk derslerine çalış hadi :)
tatilken yoksun okul açılıyor gelirsen...
sıradan olsaydın çoktan unutulmuştun.. unutulmadığına göre değerli ve özelsin bizim için...
Şımarıp havalara girme...
:) tşk ederim ALLAH razı olsun derbeder :) şımarmam şımarmam merak etme :)
okullar açıldı demişsin ama sanırım sen beni lisede sanıorsun,üniwersite okuorum we halen açılmadı :) tatilim yani,okul olunca da elimden geldiğince takılmaya çalışıorum,yaz ayları gibi paylaşım yapamasamda,yapılan paylaşımlara göz atacak,teşekkür edecek kadar zaman ayırabiliorum çok şükür :)
ya ben 1000.msjıma yaklaşıorum :) bi ödül yok mu :) we hiçbir msjım ewet,hayır,bencede tarzında yazılmadı :) şaka şaka ödül için yazmıorum ben yorumları,yorumlanmaya değer bulduklarımı yorumluorum :) siirt için çok ii oldu bu site yaa,gençler hep birarada ne güzel...inş.faydalı bölümlerden yararlananlar çoğunluktadır...
Oooo.. işleri büyütmüşsün sen ya... :P üni felan ne iş özlem :D
fi veleye tıkra ımme...
özlem ödül mü istiyorsun sen? al sana ödül :D
altalata mesaj yazma :D:D:D
yazdıktan sonra aklıma geldi ondan bi daha yazdım :( 1000 msjda bir :) :)
le barra ebi.
barra esebuve :D belki citu ındek....
sana ödül vereli mi? 4.yıl gecesinde olursan söz.. hemde büyük bir hediye.. ama süpriz...
hmmm :) eğer geçen yıl ki gibi il dışında olmasam söz wermiim ama gelmeye çalışıcam,dernekleşme olduğu için bu sene ki daha farklı geçecek bence :) hadi hayırlısı...
barra uve boş gizli :)